Ynt: Sizin New Hollandınız ne kadar yakıyor...
traktör yakıtı
toprak yapısı bölgesel şartlar iklim sürüm derinligi kullanılan ekipman traktör ekipman uyumu kullanan kişi traktörün açılmış olması yada olmaması vs vs gibi bir çok etmenden dolayı degişebilir bunu birçogumuz görmüşüzdür
bende 4 mavi var hepsinin yakıtıda biribirinden farklı fakat gerçekçi olmak gerekirse
işi bilmezsen yakıyor veya uygun şartlarda kullanmazsan yakıyor
ama bir şehir efsanesi var hani nhler mazot düşmanı mazot canavarı falan diyorlar ya işte o şehir efsanesi
tabi şuda var noter onaylı 750 gram iddaamız yok pullukta fakat 3-4 litrede yakmıyor 1,5 ile 2 litre arasında nerdeyse hepsinin pulluk yakıtı
daha 1 defa dudak uçulatan yakıt yaktı ilk aldıgım nh oda 3-12 no pulluk taktık çiftçeker td65d ye
daha makina 100 saatte bile degildi(60-70 saat falandı)
dekara 3 litre yaktı(traktör abim kullandı geçen mibzer videoları paylaşmıştım o abim
)
ben başka bir işle meşguldüm yanında degildim ve gaza yüklenmiş pullukta traktöre küçük gelmiş sanırım kasma yapmış ve sonuçta 1 depo mazot heba oldu
1 gün sonra 4-12 taktım
45 dekar sürdüm ben kullandım birde pulluk degişti ve hala içinde nerden baksan 10litre mazott vardı iş bitiminde
kendi arasında degerlendirecek olursam
bende bulunan 4 nh yi
en çok yakan td75d tek çeker ( 4 piston sevdalılarına gelsin
)
td65 çift çeker ve td65d tekçeker normal yakıyor hatta td65d tekçeker yolda ve hafif işlerde umdugumdan az bile yakıyor
en az yakan ise çok agır işde yada zor şartta kullanmadım ama tek çeker tt55 diyebilirim
Çağrı link=topic=70825.msg812408#msg812408 date=1387384074' Alıntı:
24 dönüm 165 lt yani
ya o motor bozuk ya da arkadaşın yalan söylüyodur
yada
eee nerde kalmıştık nediyordum ben
hee hatırladım buralar varya eskiden hep bizimdi çagrı