Hafik pancar koop tan sipariş verdim aldım ben sivas tarfin i bi ara sipariş üzerine getirdiler istiyorsan hafik pancar kooperatifi ararım ne kadar lazım sanaEkiz tohumunu nereden temin edebilirim ? Zaradaki kooparatifte Destan Tritikale Kızıltan var. Ekizin sıfır tohum sertifikalı ?
Bizde istek üzerine sizin kooparatiften alabiliyormuyuz yaklasık 1600kgHafik pancar koop tan sipariş verdim aldım ben sivas tarfin i bi ara sipariş üzerine getirdiler istiyorsan hafik pancar kooperatifi ararım ne kadar lazım sana
Ekiz buğday kalmamış yine alp tarıma ait halis cins varmışBizde istek üzerine sizin kooparatiften alabiliyormuyuz yaklasık 1600kg
Sivasta gerçekziraat diye bir yer var orası alp tarımın bayisi diye biliyorum sivasa gidince bakacağımEkiz buğday kalmamış yine alp tarıma ait halis cins varmış
Birde toprak analizi için örnek aldım fakat sivasta nasıl yapılacak ? cumhuriyet üniversitesindemi yapacağız ? önerileriniz nelerdir ?Ekiz buğday kalmamış yine alp tarıma ait halis cins varmış
Sivas İl Tarım müdürlüğünü arayıp öğrenBirde toprak analizi için örnek aldım fakat sivasta nasıl yapılacak ? cumhuriyet üniversitesindemi yapacağız ? önerileriniz nelerdir ?
Tamamdır . Ekiz bulamazsak ne ekelim dersin abi ?Sivas İl Tarım müdürlüğünü arayıp öğren
Tosunbey flamura odesca bezostaja reisTamamdır . Ekiz bulamazsak ne ekelim dersin abi ?
Vallahi abi teşekkür ederim sen olmasan ne yapacağız.Tosunbey flamura odesca bezostaja reis
hüseyinbey Sönmez vs ektim yada ekileni gördüm bu ve başka çeşitler içinde en iyi verim aldığım çeşit ekiz oldu hastalıklara dayanıklık olarakta ekiz iyiydi halis i deneyebilirsin hafik pancar kooperatifinde var yolun düşerse uğra Samet beyden fikir al zlatoglava önerebilir ben tavsiye etmiyorum
Halis aynı firmanın ürünü ekiz 2. sınıfmış halis ile alp 1 ise 1.sınıfmış arada pek fark olmuyor dediler. Halis şuan daha muhtemel.Tosunbey flamura odesca bezostaja reis
hüseyinbey Sönmez vs ektim yada ekileni gördüm bu ve başka çeşitler içinde en iyi verim aldığım çeşit ekiz oldu hastalıklara dayanıklık olarakta ekiz iyiydi halis i deneyebilirsin hafik pancar kooperatifinde var yolun düşerse uğra Samet beyden fikir al zlatoglava önerebilir ben tavsiye etmiyorum
Aynen halis in ekmeklik değerleri daha yüksek fazla bekleme al çıksın aradan nerden temin edeceksinHalis aynı firmanın ürünü ekiz 2. sınıfmış halis ile alp 1 ise 1.sınıfmış arada pek fark olmuyor dediler. Halis şuan daha muhtemel.
Hafik pancar kooparatifi diye düşünüyorum abi bakalımAynen halis in ekmeklik değerleri daha yüksek fazla bekleme al çıksın aradan nerden temin edeceksin
Her nerden alacaksan bir an önce al aradan çıksın gitmeden önce ara öyle almaya gitHafik pancar kooparatifi diye düşünüyorum abi bakalım
O şekilde yapacağım. Halis de kesin gibi pancar kooparatifinden bi? Alabiliyormuyuz ?.Her nerden alacaksan bir an önce al aradan çıksın gitmeden önce ara öyle almaya git
Abi buğdayı hamza aldık. Aldığımız yer coğu buğday konusunda tedarik yapıyordu. Bu işin birçok püf noktasınü öğrendim . Ayrı olarak Babamı yaprak gübreleme , ekim öncesi k humat konusunda ikna etti . Ekiz yoktu halis vardı fakat taban arazi içinmiş bizde kıraçta olduğu için hamza diğer bir tanıdık abime ize halis veya delebrat -2 alıyoruz . Hamza güzel verim veriyor trakya bölgeside soğuk olduğu için buraya uyum sağlar. Öncesindede ekiliyormuş ?zaten . Dapıda 18 veya 20 kg atacağız.Her nerden alacaksan bir an önce al aradan çıksın gitmeden önce ara öyle almaya git
Üsdat Hamza buğday tohumunu nerden aldınız sivasda. Ben de almayı düşünüyorum da...Abi buğdayı hamza aldık. Aldığımız yer coğu buğday konusunda tedarik yapıyordu. Bu işin birçok püf noktasınü öğrendim . Ayrı olarak Babamı yaprak gübreleme , ekim öncesi k humat konusunda ikna etti . Ekiz yoktu halis vardı fakat taban arazi içinmiş bizde kıraçta olduğu için hamza diğer bir tanıdık abime ize halis veya delebrat -2 alıyoruz . Hamza güzel verim veriyor trakya bölgeside soğuk olduğu için buraya uyum sağlar. Öncesindede ekiliyormuş ?zaten . Dapıda 18 veya 20 kg atacağız.
Kanka sivas toptancılar sitesinde gerçek ziraat tarım var git al hızlı al stoklar tükenebilir . Bizde aldık babam yarın getirecek ben zaradayım gerçekziraat sana tarımı baştan anlatır çok iyiler . Adamdan olabildiğince bilgi al bana haber etÜsdat Hamza buğday tohumunu nerden aldınız sivasda. Ben de almayı düşünüyorum da...
Hayırlı olsun kardeşim Hamza çeşidini bilmiyorum Trakya soğuğu ve aldığı yagışı bizim iklime hiç benzemiyor inşallah güzel olur Allah herkesin emeğini rızkını bol versinAbi buğdayı hamza aldık. Aldığımız yer coğu buğday konusunda tedarik yapıyordu. Bu işin birçok püf noktasınü öğrendim . Ayrı olarak Babamı yaprak gübreleme , ekim öncesi k humat konusunda ikna etti . Ekiz yoktu halis vardı fakat taban arazi içinmiş bizde kıraçta olduğu için hamza diğer bir tanıdık abime ize halis veya delebrat -2 alıyoruz . Hamza güzel verim veriyor trakya bölgeside soğuk olduğu için buraya uyum sağlar. Öncesindede ekiliyormuş ?zaten . Dapıda 18 veya 20 kg atacağız.
Üsdat Hamza buğday tohumunu nerden aldınız sivasda. Ben de almayı düşünüyorum da...
Teşekkürler abi . ilaçlamayı da eksik bırakmayacağım çinko , potasyum , kalsiyum ve ot ilacı . verim 500 kg civarlarında olursa bundan sonra kapsamlı çeşitlere yönelirim . sen neler yaptın abi biraz sen bahset ; )Hayırlı olsun kardeşim Hamza çeşidini bilmiyorum Trakya soğuğu ve aldığı yagışı bizim iklime hiç benzemiyor inşallah güzel olur Allah herkesin emeğini rızkını bol versin