Sıvı ilaçlama besleme ne kullandınızHamza bu şekilde . 10 + 10 üre attım 2 seferde . 15kg DAP ile ekildi . Sıvı ilaçlamalarda besledim . Şu an böyle , sizce ne kadar verir ?
Sıvı ilaçlama besleme ne kullandınızHamza bu şekilde . 10 + 10 üre attım 2 seferde . 15kg DAP ile ekildi . Sıvı ilaçlamalarda besledim . Şu an böyle , sizce ne kadar verir ?
Hayvan gübresini yanmamış olarak atmıştı babam . Ondan dolayı kökboğaz ilacı attım . Çinko , organik gübre, aminoasit , azot , potasyum , pas ilacı , insektisit ( böcek ) , ot ilacı kullandım ama pas ve kökboğaz harici hepsini yarı miktarında attım . Az atmama rağmen iyi sonuç verdi . Kalite de önemli tabiSıvı ilaçlama besleme ne kullandınız
Hamza dekara 530 ilâ 570 kg arası bir verim verdi . Güzel bir buğday .Her yeri aynıysa En az 500 üzeri verir mesela 575 maşallah güzel olmuş baban ne diyecek bakalım sonuca
Maşallah bu tarz uygulama yapılmayan yerler ne verdiHamza dekara 530 ilâ 570 kg arası bir verim verdi . Güzel bir buğday .
Ben 190 dekar trtitikale , 28 dekar Hamza ektim . Tritikale bu kadar vermedi aynı uygulamalara rağmen . Hamzaya sadece pas ve kökboğaz fazla uygulandı . İlaç atmayanlar ve işçilik yapmayanların hepsi zararda . 100-150kg .Maşallah bu tarz uygulama yapılmayan yerler ne verdi
İyi tahmin yapmışım bizim burada da biçilen yerler oldu ekiz bugday yapılan uygulama patates hasadı sonrası kaz ayagı çekildi 26 kilo tohum gübresiz ekildi baharda 16 kilo üre sonrası ot ilacı fare ile mücadele hasat 560 kilo ları gördü yarı taban tarla biraz kurak bir yıl oldu sayılır poyraz rüzgarlarının zamanında iyi esmesi ile hafif stresli büyüdü bugdaylarHamza dekara 530 ilâ 570 kg arası bir verim verdi . Güzel bir buğday .
Aynı çeşitten bizde benzer verimleri görebiliyorduk ama Mayıs ayındaki çiçeklenme döneminde buğdaylar yağmur yağışına maruz kaldı, buğday çiçeklenme döneminde yağışı sevmez, diğer zamanlarda ise yağış alamadık, verim yarı yarıya düşük oldu, bahar kurak geçtiğinden pas hastalığı görmedik.Hamza dekara 530 ilâ 570 kg arası bir verim verdi . Güzel bir buğday .
Bereketli olsun . Bu sezonda böyle olsun . Verin bizim için iyiydi ama para etmedi , her sezon bir şey oluyor.İyi tahmin yapmışım bizim burada da biçilen yerler oldu ekiz bugday yapılan uygulama patates hasadı sonrası kaz ayagı çekildi 26 kilo tohum gübresiz ekildi baharda 16 kilo üre sonrası ot ilacı fare ile mücadele hasat 560 kilo ları gördü yarı taban tarla biraz kurak bir yıl oldu sayılır poyraz rüzgarlarının zamanında iyi esmesi ile hafif stresli büyüdü bugdaylar
Geçmiş olsun . Çiçekleri hep dökmüştür.Aynı çeşitten bizde benzer verimleri görebiliyorduk ama Mayıs ayındaki çiçeklenme döneminde buğdaylar yağmur yağışına maruz kaldı, buğday çiçeklenme döneminde yağışı sevmez, diğer zamanlarda ise yağış alamadık, verim yarı yarıya düşük oldu, bahar kurak geçtiğinden pas hastalığı görmedik.
Hüseyin abi pancar kooperatifinde Pancar Melası bulunuyor mu ?İyi tahmin yapmışım bizim burada da biçilen yerler oldu ekiz bugday yapılan uygulama patates hasadı sonrası kaz ayagı çekildi 26 kilo tohum gübresiz ekildi baharda 16 kilo üre sonrası ot ilacı fare ile mücadele hasat 560 kilo ları gördü yarı taban tarla biraz kurak bir yıl oldu sayılır poyraz rüzgarlarının zamanında iyi esmesi ile hafif stresli büyüdü bugdaylar