Nereden alıyor öğrenebilirmisin.hangi firmaSperma yi satan firmalara göre değişiyor bizim veterinere de 30 Euro demişler
Nereden alıyor öğrenebilirmisin.hangi firmaSperma yi satan firmalara göre değişiyor bizim veterinere de 30 Euro demişler
Tabi veterinere soruyumNereden alıyor öğrenebilirmisin.hangi firma
Listedeki en iyi süt verimi olan inek hangisi bilginiz varmı ?
WABAN derim.2.laktasyonda 9000 litre holstein i aratmazListedeki en iyi süt verimi olan inek hangisi bilginiz varmı ?
WABAN derim.2.laktasyonda 9000 litre holstein i aratmaz
Çok iyi.tek kusuru ayak bacak yapısı zayıfMeme yapısı nasılki wabanın
Çok iyi.tek kusuru ayak bacak yapısı zayıf
Aynen dediği gibi o da çok iyi.duveye uygun kolay doğum.herseyi iyiAyak ve meme önemli bnm icin wobbler in nasıl onuda cok övmüştü vet katalogta acıklamasında herseyini iyi diyor
Çok iyi.tek kusuru ayak bacak yapısı zayıf
Wille kızına Waban kullanmak hiç tavsiye etmem sonuçta kardeş aman dikkatValla biz 2-3 senedir willeyi 150 liradan kullanıyoruz artık wille çok düştü be abi artık oğulları yeni şampiyonlar olacak gibi wabanın bu sene şampiyon olmasını bekliyorum ben kullanan var mı wabanı şu 2-3 ay içinde wabanı kullanmaya başlayacam Allah izin verirse wille kızında
Galaxy simentalGalaxy İngiliz simentalı olup iyi bir genden gelmektedir Avusturya-Alman listesinde bulamazsın süt puanı iyi olup şu sıralar en popüler boğalardan.
Wille ,Ricki,Vanadin,Wio ,Waldbrand,Walfried,Waban,Wobbler,ManitobaArkadaşlar genel olarak hangi kaliteli spermalara ulaşabiliyorsunuz.
Yanılıyorsun Wille ve Vanadin efsanedir moda mı bu zamanı geçsin zamanla fazla spermasını alacaksın yıllarca kullanacaksın ben hala ikisini de kullanıyorum Wille den 20 adetten fazla Vanadin den ise 50 den fazla spermsı tanktaArtık onların devri geçti çoktan sucuk oldular onların oğullarını bul onlardan bir adım daha öndeler bu boğalar tüm zamanların en efsane boğaları etkileri kaç yıldır sürüyor kaç yıl geçti millet daha vanadin diyor wille diyor bunların genini taşıyan oğullarının spermalarına ulaşılabiliyorsa kullanmak şu an için en akıllı tohumlama olacaktır.
Yanılıyorsun Wille ve Vanadin efsanedir moda mı bu zamanı geçsin zamanla fazla spermasını alacaksın yıllarca kullanacaksın ben hala ikisini de kullanıyorum Wille den 20 adetten fazla Vanadin den ise 50 den fazla spermsı tankta
Bir tık ileri de mi dediniz oğulları için açın bakın geçmiş değerlerine bu boğaların bulabilirsem tercihim her zaman eski efsane boğalar kendini kanıtlamış ve güvenilirliği %99 senin dediğin oğullarının güvenilirliğini bir araştırDostum ben zaten yazımda bu boğalarım tüm zamanların en efsane boğaları olduğunu söyledim bunların oğulları bunlardan bir tık daha ilerde onları kullanmak daha akıllıcadır.
Bir tık ileri de mi dediniz oğulları için açın bakın geçmiş değerlerine bu boğaların bulabilirsem tercihim her zaman eski efsane boğalar kendini kanıtlamış ve güvenilirliği %99 senin dediğin oğullarının güvenilirliğini bir araştır
Güvenilirlik yıllar geçtikçe artar