Ricki nin en iyi oğlu sütçü yapısı çok ön plan da olan yüksek değerlere sahip çok kaliteli bir boğaRemmel isimli boğayı değerlendirir misiniz .
Otavi sıradan bir boğa öne çıkan bir özelliği yok melez hayvanlara kullanılabilirDemsanın otavi boğası nasıldır ?
Bogaların özelliklerini nereden anlıyorsunuz pedigriden meme yapısı ayak yapısı tasıdıgı hastalıgı falanOtavi sıradan bir boğa öne çıkan bir özelliği yok melez hayvanlara kullanılabilir
Demsanın otavi boğası nasıldır ?
Kıvırcıklıgı pek yok ama beden olarak gayet güZel maşallahEkli dosyayı görüntüle 27483 Wonderboy'un 3 aylık kızı.
Zar.at sitesin den boğanın adını yazarak ara tum bilgileri çıkıyor tabi almanca çeviri ile çözülürBogaların özelliklerini nereden anlıyorsunuz pedigriden meme yapısı ayak yapısı tasıdıgı hastalıgı falan
Hey maşallah cok güzel şu willenin tohumlarına vi ulasamadım yaw galaxyden sonra waban veya wobbler kullanacagım bendeWille kızı 1_2 saatlik dahaEkli dosyayı görüntüle 27515
Zar.at sitesin den boğanın adını yazarak ara tum bilgileri çıkıyor tabi almanca çeviri ile çözülür
Ekli dosyayı görüntüle 27529. İlk Shorthorn ırkı buzağım
Maşallah Blonde d aquıtai ırkınıda dene onuda iyi diyolar kaslı bi fransız ırkı
Maşallah wille harika bir boğa gerçekten sende şanslıymışsın damizligini almışsın benim de iki tane var on numaralar waban danaları test edemedik henüz daha onu merak ediyorum ama wille de gelişim falan on numara montbeliarde ırkıda gelişim on numara arkadaşlar tavsiye ederim sağa sola hiç bakmadan wille tükenene kadar kullanacan aslındaWille kızı 1_2 saatlik dahaEkli dosyayı görüntüle 27515