Hayırlısı olsun inşallah iyi olur dogumlar olunca bilgilerimizi paylasalımGalaxy geçirgenliği iyi yazıyor ama bakıp görcez sonucu.
Hayırlısı olsun inşallah iyi olur dogumlar olunca bilgilerimizi paylasalımGalaxy geçirgenliği iyi yazıyor ama bakıp görcez sonucu.
Arkadaşlar bugün ineğimiz doğumuna daha 17-18 gün kala erken doğum yaptı dana şimdilik sağlıklı gibi yalnız inek fazla meme yapmadı sütü de az daha sonra meme yapıp süte gelir mi
Buzağı ya fazla ağız sütü iciremedik 1 buçuk litre emdi vet yeterli dedi bakalım acıkınca artıkSağmaya devam et süt gelecektir; sağmazsan sütünü keser-Buzağı erken doğduğu için ağız sütünü bol içirin-iyi geceler.
Buzağı ya fazla ağız sütü iciremedik 1 buçuk litre emdi vet yeterli dedi bakalım acıkınca artık
Evet erkek se bide günlük 10 litre icirilebilir ama dişilere dikkat etmek lazım damizlik olacaklara çok süt verince hayvan yeme başlamıyorÖzellikle etçi ırk buzağınız var ise bol süt içirmenizi tavsiye ederim.
250 lira fiyat verdi veteriner inekler kızgınlığa gelince kullanmaya başlayacaz inşallahArkadaşlar WABAN i kaça tohumlatiyorsunuz .getirtmek istiyorum,bilginiz varmı?
45 euro çekmişler veterinere bu nasıl iştir.sordum şimdi.bizim bölgede talep olmadığı için midir.bu kadar mı farkeder anlamış değilim250 lira fiyat verdi veteriner inekler kızgınlığa gelince kullanmaya başlayacaz inşallah
Sperma yi satan firmalara göre değişiyor bizim veterinere de 30 Euro demişler45 euro çekmişler veterinere bu nasıl iştir.sordum şimdi.bizim bölgede talep olmadığı için midir.bu kadar mı farkeder anlamış değilim