Simental Avusturya - Almanya listesi ve boğaların özellikleri

Kaliteli tohum attırarak güzel bir ırk oluşturmaya çalışıyoruz.

Bende gecen sene melezleme serbestke simental tohumlattım holstainlerı onlardan dogan akkafalara simental tohumlatıyom cok güzel buzagıları oluyor kırmızılı simdi hem simental hem holstain karısık et süt dengeli gidiyo

Bende orijinal simentaller varda geçen yıl manigo kullandım 6 ineğim var 4 u doğum yaptı 2 Side Ağustos da nasipse . Zar.at de baktım bulamadım Galaxy isimli boğayı Avusturya Alman listesinde yok

Galaxy ingiliz boğası ve saf Simental’dir.

zar.at de ki boğalar ise Fleckvieh ve Almanya & Avusturya kökenli boğalar....

Galaxy için aşağıdaki linkte bilgilerine ulaşabilirsiniz

http://abri.une.edu.au/online/cgi-...5=2B3C2B3C3A&6=275A5C272358212423&9=5251585F

Bende orijinal simentaller varda geçen yıl manigo kullandım 6 ineğim var 4 u doğum yaptı 2 Side Ağustos da nasipse . Zar.at de baktım bulamadım Galaxy isimli boğayı Avusturya Alman listesinde yok

İngiliz simentali oldugu icin bulamamıssındır. Cogen in diger boğaları ferrari,cincinnati,barclay bunlardan dogan buzagılarını gördüm gercektende cok kaliteli buzagılar kıvırcık simentel baska oluyo hastasıyım desem yeridir :)