Kaç aldın bu tohumları
Ben galaxy akbaş düvelere tohumlatacaktım kolay dogum oldugu icin.. Galaxy i vet tohumlaması dahil 200 tl den aldımİkinci Galaxy'de kullan.
Peşin olduğu için biraz bana göre ucuz bu gün kızkınlığa gelen ineğimede ikinci Galaxy attırdım bakalım Waban da attırcam süt için
Kaliteli tohum attırarak güzel bir ırk oluşturmaya çalışıyoruz.
En iyisi şu an holsteinlere Norman isimli boğayı Mandafonlara Nikolka isimli liomuisin boğayı kullanıyorum
Galaxy et ırkı bı boğa degilmiBugun holstaın inek kızgınlık gösterdi galaxy tohum atalım dedi nasıl olurkı kararsız kaldım
Galaxy et ırkı bı boğa degilmi
Süt verimide fena degil bide holstainden olan akbas düvelerin süt verimi yüksel oluyor mus öle dedi bugun veteriner
Bende orijinal simentaller varda geçen yıl manigo kullandım 6 ineğim var 4 u doğum yaptı 2 Side Ağustos da nasipse . Zar.at de baktım bulamadım Galaxy isimli boğayı Avusturya Alman listesinde yokSüt verimide fena degil bide holstainden olan akbas düvelerin süt verimi yüksel oluyor mus öle dedi bugun veteriner
Bende orijinal simentaller varda geçen yıl manigo kullandım 6 ineğim var 4 u doğum yaptı 2 Side Ağustos da nasipse . Zar.at de baktım bulamadım Galaxy isimli boğayı Avusturya Alman listesinde yok
Bende orijinal simentaller varda geçen yıl manigo kullandım 6 ineğim var 4 u doğum yaptı 2 Side Ağustos da nasipse . Zar.at de baktım bulamadım Galaxy isimli boğayı Avusturya Alman listesinde yok