buzagıları nasıl oldu kıvırcık mıZor doğum gözüküyor bilgilerinde.Ama düvelere kullananlar var.Doğumlarındada sıkıntı yaşamadıklarını belirtmişler.Bizde aynı firmanın Barclay isimli simental boğasına tohumlatmıştık geçen sene inekleri.Doğumlar devam ediyor.Şuna kadar hepsi kendisi doğum yaptı.Ama aynı tohumdan komşuda bir ineğini aşlatmıştı zor doğum oldu.Birazda bakımla alakalı aşırı beslemeden herhalde.Barclaynin doğum puanı +11.2 İverin puanı ise -10.7 Barclaye göre İverin puanı baya düşük.
https://www.facebook.com/cogenturk....RMifG2-g3PW90Nkm0xjrH0t7fW8YqYfTrvCiDVrhW_icY
bu linktende cogenetik boğalarından doğan buzağılara bakabilirsin
Bende wobbler willemberg falan düsünüyordum galaxy ferrari buzagılarını görünce dayanamadımGalaxy kıvırcık simental fazla süt bekleme ama fena değil süt oranı ama kaliteli buzağıları olur bende bu yıl Waban ve Galaxy kullanmayı düşünüyorum.
Galaxy bu gün kullandım inşallah tutar
Düveyemi tohumlattin inegemi bide simentalmi inek bnm veteriner holstaınlerdede süper oluyormus dedi ben 3 tanesini akkafa düveye attıracagımTabiki inşallah veteriner buzağı doğsunda köy kalite görsün dedi.
İneğe attırdık bu gün simentalda diğer kızgınlığa gelen Akbaş meleze da Friday isimli simental kıvırcık boğayı attırdım
Ekli dosyayı görüntüle 26796 hoenness pp buzağısı kıvırcık oldu.
Valla biz 2-3 senedir willeyi 150 liradan kullanıyoruz artık wille çok düştü be abi artık oğulları yeni şampiyonlar olacak gibi wabanın bu sene şampiyon olmasını bekliyorum ben kullanan var mı wabanı şu 2-3 ay içinde wabanı kullanmaya başlayacam Allah izin verirse wille kızındaWille o fiyata imkansız şu an da 250 tl den asagı zor dikkat edin
İnşallah iyi olur kardesim.Hoenness danası oldu gelişim mükemmel ama artık piyasada Hoenness pp bulunmuyor bulsam bir kaç tane daha kullancaktım. Galaxy, Waban'a devam bu yıl.
Bnm veteriner bulundurmuyor bu tarz pahalı tohumları ben su su tohumu istiyorum diyorum getirtiyor galaxy bes adet pesin verdim tanka koydu istedigim zaman tohumlatacagımGalaxy 250 tl waban 250 tl atıyor pahalı tohumlar birde biz ödemeyi 6 ayda bir yapıyoz onunda pahalılıkta etkisi olabilir