Kolay doğum özelliği var atabilirsinizGs hochwurzeden olan buzaginizin doğumu nasıldı . Duvelere kullanılsa doğumda zorlanirlarmi
Kolay doğum özelliği var atabilirsinizGs hochwurzeden olan buzaginizin doğumu nasıldı . Duvelere kullanılsa doğumda zorlanirlarmi
Kaymagimiz kalın olsun[emoji860] buzağımiz olduu[emoji4]
bunlar holstein ineklerimden doğan buzağılarımız
Ekli dosyayı görüntüle 22561Ekli dosyayı görüntüle 22562
Annesi resimdeki akbaş satın almıştım bilmiyorum abi.babasi winningMaşallah. Anne babası belli mi?
5000 tl gibi gayet uygun☺Barış abi ve diğer üyeler embriyo transferi Hakkı'nda ne ne düşünüyorsunuz biraz tuzlu olacak gibi ama %100 orjinal olacak
5000 tl gibi gayet uygunâº
Sor bakam[emoji848]Yok abi o kadar olamaz veterinerim ben yapıyorum Dedi fiyat sormadım en yakın Zaman'da öğreneceğim
Maşallah. Babaları?
İkiside çok iyi.gs rumgo 50.000 doza ulaşmış. Manigo ise 4.000 lerde.süt verimleride aynı gibi.gs rumgo süt veriminde biraz sert düşüş var diyebiliriz. Manigo 50.000 e ulaştığında süt eğrisi puanı kaç olur bunu zaman gösterir.bence rumgo.Şimdi abilerim düvelerimde kullanacağım bana öyle bir boğa söyleyin ki güvenirlilik kolay dogum süt ve dayanıklılık yönü iyi olacak sayfada okuduğum kadarıyla gs rumgo ve manigo arasındayım sizce hangisini seçmeliyim onu getireceğiz [MENTION=44124]simentalci[/MENTION] [MENTION=59063]dernekkirili[/MENTION] abilerim yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ettim
Barış abiye ihtiyaç var!.melezleme yapiyorsaniz etçi simental tohum atacağınıza belçika mavisi ni bi düşünün bence.Değerli Arkadaşlar ekteki boğa hakkında bilgisi olan var mı.
http://fuzyongenetik.com/urun-kilbride-farm-escalop-13--uk906234430217-132.html
Barış abiye ihtiyaç var!.melezleme yapiyorsaniz etçi simental tohum atacağınıza belçika mavisi ni bi düşünün bence.
Şimdi abilerim düvelerimde kullanacağım bana öyle bir boğa söyleyin ki güvenirlilik kolay dogum süt ve dayanıklılık yönü iyi olacak sayfada okuduğum kadarıyla gs rumgo ve manigo arasındayım sizce hangisini seçmeliyim onu getireceğiz [MENTION=44124]simentalci[/MENTION] [MENTION=59063]dernekkirili[/MENTION] abilerim yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ettim
Değerli Arkadaşlar ekteki boğa hakkında bilgisi olan var mı.
http://fuzyongenetik.com/urun-kilbride-farm-escalop-13--uk906234430217-132.html
İyi bir etçi Simental. İngiliz.
Sakinlik, karkas randımanı ve ve et kalitesinde süper. Dış görünüş süper yakışıklı.
Süt verimi iyi yani etçi Simental ırk ortalamasının çok üstünde. Şöyle: İngiltere'de etçi Simental süt ortalaması 8,9 kg. Bu boğanın kızlarının ortalaması 18,7 kg.
Olumsuz yönü: çok zor doğum. Çok iri buzağı olma ihtimali %13,9.
Ben de bundan korkuyorum.Doğum ağırlığı 39,5kg yazıyordu.Sıkıntı olmaz diye bundan attırdım.
Düveye kullanmadıysan sorun olmaz. Düveyse dikkatli olmalısın.