Sağolun teşekkür ederim. Genovette vardı oradan temin edebilirsiniz liste güncellendikten sonra fiyat farkı oldumu bilmiyorum.
20 adet Vitamin aldım bugün, Teslim edildi...
Hayırlısı bakalım
Sağolun teşekkür ederim. Genovette vardı oradan temin edebilirsiniz liste güncellendikten sonra fiyat farkı oldumu bilmiyorum.
Hayırlı olsun güzel buzağılarımız olur inşallah [emoji4] kaça aldınız fiyatta değişme olmuşmu20 adet Vitamin aldım bugün, Teslim edildi...
Hayırlısı bakalım
Hayırlı olsun güzel buzağılarımız olur inşallah [emoji4] kaça aldınız fiyatta değişme olmuşmu
Çok iyi fiyat 45den aldım bem40₺ den aldım tanesini...
20 adet Vitamin aldım bugün, Teslim edildi...
Hayırlısı bakalım
Genetik bozukluk için barış abinin yorumunu beklemelisinizİyi günler kolay gelsin mandrin bu boğa hakkında görüşleriniz için ala bilir miyim gen bozukluğu varmı bı yorumlarda iz çok sevinirimEkli dosyayı görüntüle 22374
Valla çok iyi sakarya da soyu sopu belli olmayan boğalara 170 180 tl istiyorlar.inceleniyor.guvenilirlik (dereceye girmemisler icin)200 TL Ankara da
Inceleniyor güvenlik.yanlis yazilmis[emoji4]Valla çok iyi sakarya da soyu sopu belli olmayan boğalara 170 180 tl istiyorlar.inceleniyor.guvenilirlik (dereceye girmemisler icin)
İyi günler kolay gelsin mandrin bu boğa hakkında görüşleriniz için ala bilir miyim gen bozukluğu varmı bı yorumlarda iz çok sevinirimEkli dosyayı görüntüle 22374
Vanadin normal doğum özelliği var düvelerin çatısı dar değilse bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorumDüvelere vanadin kullanırsak doğumda sıkıntı yaşarlar mı.