Hulk hoganın 2016 ta sampiyonlugu var degerleri birbirine yakın ikiside etcil ikiside guzel olur benceMerhaba arkadaşlar yeni tohumlayacağım simental bir ineğim var bu iki tohum arasında kararsız kaldım yardımcı olur musunuz
Hulk hoganın 2016 ta sampiyonlugu var degerleri birbirine yakın ikiside etcil ikiside guzel olur benceMerhaba arkadaşlar yeni tohumlayacağım simental bir ineğim var bu iki tohum arasında kararsız kaldım yardımcı olur musunuz
Teşekkürler kardeşimHulk hoganın 2016 ta sampiyonlugu var degerleri birbirine yakın ikiside etcil ikiside guzel olur bence
Teşekkürler kardeşim
Yok abi daha gelecek cumartesi tahminime göre boğaya gelmesini bekliyorum herkes harlem shake at diyor renginden dolayıKarar verdınmi hangi tohhmu kullanacagına
Yok abi daha gelecek cumartesi tahminime göre boğaya gelmesini bekliyorum herkes harlem shake at diyor renginden dolayı
Sonuçta Vanadin oğlu nasıl kötü olabilir kiArkadaşlar Vitamin isimli boğa hakkında ne söyleyebilirsiniz.
Elimde 4 adet orjinal olmasada orjinale yakın montofonlarım var 21 aylık bunlara süt verimi iyi olan kolay doğum özelliklerine sahip simental aşılamak istiyorum ne diyorsunuz sizce yapmalimiyim kararsız kaldım.hangi boğa yi attirmaliyim
Montofona simental ile melezlemek ne kadar iyi bir fikir doğrusu pek emin olamadımElimde 4 adet orjinal olmasada orjinale yakın montofonlarım var 21 aylık bunlara süt verimi iyi olan kolay doğum özelliklerine sahip simental aşılamak istiyorum ne diyorsunuz sizce yapmalimiyim kararsız kaldım.hangi boğa yi attirmaliyim
Arkadaşlar bu yıl mınnesota adlı boğayı kullanıyorum 3.laktodyonda 9000 litrenin üzerinde süt ortalaması var ama süt puanı verimini göre düşük 116 bunun sebebi nedir arkadaşlar
Teşekkür ederim erzurum narman ilçesinde yaşıyorum bakalim soracağım verinerlere olmazsa getirmelerini soylerim
Barış abi yeniden döndüm. ŞükürGs Rumgo güzel olur. Manigo, Wobbler, Walfried de güzel olur.