Ynt: ŞİKAYETÇİYİM BU NASIL BİR MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ...
benim babam evevlden ayakkabıcıydı şimdinin parası ile boyama 2 tl ise ufak bir dikişde dikse onu boyarda verirdi.... bu gelenekten yetişen biri olarak bunu anlamam mnümkün değil
ancak bu konuda yapılan bir kaç yorumu anlamak mümkün değil
ben bu konunun çok öenmli olduğunu düşünüyorum ne demek 100 liraaksazli link=topic=63154.msg710001#msg710001 date=1361975298' Alıntı:ya bu servis bakıma gelen traktörü yıkamaktan paramı almış.. marubeninin yerinde olsam kovalarım bu servisi.. bide utanmadan buraya yazmış (başka yerde 100 tl ye yıkamazlar) diye.. bizim servisler müşteriyi kaçırmayalım diye ne yapacağını şaşırıyor, bunlar resmen tec.....z etm
Alıntı yapılan: mustafagursacli - Bugün, 08:14:05
şunu da gördüm ne kadarda hazmı dar adam varmış ... sanki eli tetikte böyle bir konu bekleyen onca adam varmış ... bu konu da herkesi ilgilendirecek bir konu ama benim başımdan tüm çiftçileri ilgilendiren konu var yassak bu kadar ilgilenmessiniz ucu kendinize dokunmasında rağmen
mustafa bu yazdıklarında haksızsın, bu site ne konular gördü 10 - 12 sayfalık.. yani evham yapmana gerek yok.
benim babam evevlden ayakkabıcıydı şimdinin parası ile boyama 2 tl ise ufak bir dikişde dikse onu boyarda verirdi.... bu gelenekten yetişen biri olarak bunu anlamam mnümkün değil
ancak bu konuda yapılan bir kaç yorumu anlamak mümkün değil