Ynt: ŞİKAYETÇİYİM BU NASIL BİR MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ...
Kubota traktörlerini kullanan tüm müşterilerimize sesleniyorum,insanları yalan söylüyorlar diye karalamak gibi bir niyetimiz yok,sizler okuduktan sonra kararınızı kendiniz veriniz.yanlış bilgilere kanmayın sizlere bir telefon kadar uzağız,işin aslını doğrusunu öğrenmek isteyen buyursun arasın.Burada kısa da olsa bir cevap verme gereği hissettiğimizden dolayı bir kaç cümle yazacağım.Traktörün sahibi traktörünü getirdiğinde traktör sanki çamur denizine düşmüştü,dışarıda sadece yıkama yaptırsa 100 tl ye kimse o traktörü yıkamaz.gelelim 2.konuya ; traktörün 600 saat bakımı yapılması lazım,traktör gelmiş 800 saate.kendisine yapılacak işlemleri ve fiyat bilgisini verdik,rakama itiraz etmedi yapın dedi.Ben ücretini 2 ay sonra öderim dedi.Bizde bakım ücretinin yüksek olmasından dolayı rakamın bir kısmını kendisinden talep ettik.Orada illa şu kadar falan da ver demedik,rakam belirtmedik.Ne zaman paranın bir kısmını istedik bırakın bakım yapmayın dedi.Sonra ben kendim yağ getireyim diye teklif sununca traktörünün garanti içerisinde olduğunu dışarıdan yağ kabul edemeyeceğimizi belirttik.Çünkü KUBOTA traktörler için Kubota yağları kullanılmaktadır.Ve ' ' kapı kolları değişecek, kabin ses alıyor,sarsıntı yapıyor onlara bakın parası neyse verelim ' ' gibi bir konuşma hiç bir zaman olmamıştır.Kendisinin bilgisi dışında yağ boşaltılmamıştır,art niyetli olsak hemen yerine yeni yağını koyar parasını talep ederdik.Ve müşterimizin söylemediği SOL ÇAMURLUK BAĞLANTILARI garantiden değişmiştir.Bakım ücreti olarak da müşterimizden 1500 tl para talep edilmiştir.Burada yapılacak olan bakım da 55 litre şanzuman yağı,13 litre motor yağı 10 litre ön defransiyel yağı,motor yağ filitresi,2 ad hidrolik yağ filitresi,mazot filitresi,hava filitresi,klima filitresi,komple yağlama yapılacaktır.Ve biz kapı kollarının ayarlarını,yağlamasını yaptık.Gelelim yağ fiyatına ; biz servisimizde kubota için ÖZEL yapılmış KUBOTA yağları,diğer araçlar içinse BP yağlama ürünlerini kullanmaktayız.Sahte,ne oldu belli olmayan hiç bir illegal işimiz olmamıştır.Yağ fiyatını çok merak eden var ise buyırsun gelsin alış faturamızı gösterecek kadar da şeffaf bir bayiyiz.Arkadaşımızın dediği gibi DİSTRÜBÜTÖR firma MARUBENİ konuya duyarsız kalmamış ve şikayetini belirttiği anda bizi aramıştır.Bizde buraya yazdığımızın aynısını distrübütör firmaya aktarmışızdır.KUBOTA tarktörleri dışında MITSUBISHI bayiliğimizide 15 yıldır başarıyla,gururla,müşteri memnuniyetini 1.sırada tamamlayarak yolumuza devam etmekteyiz.Para işin içine girince malesef böyle şikayetlerin olmasını doğal karşılamaktayız.Açık hesap iş yapsak şu an bu yazışmaları yapmıyor olacaktık.Takdiri tüm traktör kullanıcılarına ve bu sitede foruma katılan siz değerli dostlarımıza bırakıyoruz.Telefonla bilgi almak isteyenler içinse telefon numaramız 0288 412 03 71 ' dir.Tüketici haklarına başvurup hakkını aramak her insanın tabiki en doğal hakkıdır fakat her şey doğru olduğu sürece ve elmayla elmanın kıyaslanacağı sürece...saygılarımızla