Doğru bizim köyde de kiraladiniz bende soylemezliyim
Doğru bizim köyde de kiraladiniz bende soylemezliyim
Karistirdim bizim köyü kirsehililer kiralamisti büyük calalda kiralamislardi sizin köylülerkim kiraladı bilmiyorum doğrudur.Bahadın'ın toplam 2 merkez olmak üzere 6 mahallesi var nüfus biraz fazla olduğu için bilemedim kusura bakmayın.
Karistirdim bizim köyü kirsehililer kiralamisti büyük calalda kiralamislardi sizin köylüler
Bende anlamıyorum neden kontaktan stop koymuyor demek ki bi bildiği varZetor ayıp etmiş bu devırde olmaması Laz'ım
Zetor ayıp etmiş bu devırde olmaması Laz'ım
Ben çekirdek ekmedim şimdiye kadar nohut ektim zarar ettim geçen sene mercimek ektim busenede 70 donum ekecem nasip olursa sizin köylü n113 valtra var devamlı tekin tarımdan alışveriş yapar sizinmi o traktordoğrudur ben kiralama yapmıyorum küçük çaplı ekerim çerezlik 500-650 dekar arazi olur kendi köyümde iyi bakmaya çalışırım ürüne o yeter bana.bu sene acayip derecede çerezlik eken olacak diye düşünüyorum çünkü ta yıldızelinden kiralayanlar varmış varın hesabını siz yapın.olur da ekmeyi düşünürseniz bu yıl biraz temkinli olmanızı tavsiye ederim.yeşil mercimek eken de kıyamet gibi artık biçerdöver biçebiliyor işçi sıkıntısı kalmadı diye dağ taş yeşil mercimek bu sene. bu taraftan bir işiniz olursa başım gözüm üstüne benim ektiğim arazi sizin komşunuz olan sungur tarafında çok yakınız zaten tarım işimiz hep Sarıkaya esnafıyla.
Kontaktan stop olsa nolacak gücü mu artacak.10 yildir bende cekmeli stop eden traktor kullaniyorum bi sikinti yok.onemli olan kantaktan bilmem neden olmasi degil yakiti cekisi verimi ariza acmamasi binicisini motordan nefret ettirmemesi.mesela same kendini bana aşık etti
zetor u yerlere goklere sıgdıramayan arkadaslarr cok cekıyor az yakıyor dıyorsunuzda cektıgınız sundugunuz bır vıdeo yokk ama guzel reklam yapıyorsunuz takdır edıyorum yanlıs anlamayın zetor kotu demıyorum nette de bakıyorum kendı sınıfında traktör ıle pulluk performans vıdeosu goremedım bolca mıs mus varr koyun bır vıdeoo gorelımm mademkı ıyıyse soyledıgınız kadar bızde yonelelım sonucta cıfcıyız hepımız kolay kaznılmıyor o paralar.
nettede bır vıdeo buldumm zetor tabı ucar serı gıder 4 lu pulluk takmıssınızda guzel ayarlamıssınız pullugu 4 bıcak pullugun 2 bıcagı suruyorr boyle kandırmacalar yapmayın lutfenn sımdıde dıyeceksınız kı marka tutuyor marka kotuluyor vıdeonun sonuna dogru bakın arkadaslar pullugun nasıl ayarlandıgınaa
https://www.youtube.com/watch?v=JvVMQol8lKA
Haklısın koyun yanına aynı hp de başka markayı arka arkaya gıtsınler herkes görsün jd 5105 ıle power 110 u bırakınız aynı şartlarda tarlaya gorelım bızde cıftcı olarak
Zetor son 1 senede yeni mumessille az cok yagmasada gurledi..
Satilan zetorlarin %80-90'i tahmin ettigim gibi eski zetorculara gitti.. zetor verip zetor aldilar.. 2. Elde kiprandi biraz..
Seneye cok daha iyi olcak insallah..
Arazi şartları o kadar fark eder diyorsunuz yani![]()
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...IjH4mgx1eHxN-qhZg&sig2=VP3DbAAC-y3lNPApZqXz2A 72 beygir traktorzetor u yerlere goklere sıgdıramayan arkadaslarr cok cekıyor az yakıyor dıyorsunuzda cektıgınız sundugunuz bır vıdeo yokk ama guzel reklam yapıyorsunuz takdır edıyorum yanlıs anlamayın zetor kotu demıyorum nette de bakıyorum kendı sınıfında traktör ıle pulluk performans vıdeosu goremedım bolca mıs mus varr koyun bır vıdeoo gorelımm mademkı ıyıyse soyledıgınız kadar bızde yonelelım sonucta cıfcıyız hepımız kolay kaznılmıyor o paralar.
nettede bır vıdeo buldumm zetor tabı ucar serı gıder 4 lu pulluk takmıssınızda guzel ayarlamıssınız pullugu 4 bıcak pullugun 2 bıcagı suruyorr boyle kandırmacalar yapmayın lutfenn sımdıde dıyeceksınız kı marka tutuyor marka kotuluyor vıdeonun sonuna dogru bakın arkadaslar pullugun nasıl ayarlandıgınaa
https://www.youtube.com/watch?v=JvVMQol8lKA