Kuvvetli bir yağış olması lazım
Yağar İnşallah sert rüzgar var diyor bizimkiler kuvvetli kar geliyor diyor haberler hayırlısı
Kuvvetli bir yağış olması lazım
Tarlada binmedim gordum sadece buradaki isi bitince tokat merkeze surerek gitmistik sadeceUğuru duydum tek zetorla deneme yapıp sonra tüm traktörleri zetora çevirmiş sanırım, sürüş tecrübene dayanarak nasıl motur yorum yapabilir misin
Tarlada binmedim gordum sadece buradaki isi bitince tokat merkeze surerek gitmistik sadece
Baki, yanlış anlama ama ben böyle tarla sürecem, babam beni döve döve indirir motordan. Pulluk Batmayan tarla nasıl oluyor da bacakla ölçülür onu da anlayamadım. 45 50 cm derin sürüm videoların kıskanılacak cinsten belki ama keşke bu videoyu paylaşmasaydın.Bacakla ölçüyor
https://youtu.be/GzJSRZ7fF20
Buda facede ki 12 gazla giderken
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154904315974592&id=847664591
Arkadaş denemiş daha önce çizel tangır tungur sekti girmedi dedi..Diskaro yada çizel çekilemezmiydi?
Arada bir böyle olduğuda oluyor Tarla don yada tavsız olunca kamalı pulluk batmıyor çizip gidiyor..Baki, yanlış anlama ama ben böyle tarla sürecem, babam beni döve döve indirir motordan. Pulluk Batmayan tarla nasıl oluyor da bacakla ölçülür onu da anlayamadım. 45 50 cm derin sürüm videoların kıskanılacak cinsten belki ama keşke bu videoyu paylaşmasaydın.
Video çek Baki. Yek sürüm yapan sensin şu an.Arada bir böyle olduğuda oluyor Tarla don yada tavsız olunca kamalı pulluk batmıyor çizip gidiyor..
Dün bi arkadaşın daha tarlasına sürüme gittik yine aynı oldu gecede bayağı yağmur yağdı hiç süremedik bahara kaldı pulluğu değiştirip gideceğiz sürüme benim pulluktaki hatayı bir türlü bulamadık yatırıyoruz olmuyor kaldırıyoruz olmuyor..
Başka pulluk takıyorum şase demiri ne kadar iniyor motoruda zorlamıyor..
Abi beni ben kendimi yanlış anlatıyorum sanırım, Tohadın toprağı sert olabilir, burda anlaşalım, ama bahar gelir sürüm mevsiminde zetorla hangisi yarıştırılıyorsa aynı tarlaya çıkarılır, ak zetor, gara mf belli olur. Yoğsa 1 yıl da geçse 1 arpa boyu yol alınmaz bu tartışmada
Baki kurban kes hemen [emoji1]
Yılın ilk karıda yağdı şükür
14 numara..Abi senin sabanlar kaçlık
İki üç gün daha böyle yağsın bahar sürümü olur..Baki kurban kes hemen [emoji1]
İnşallah. Hayırlısı olsun.İki üç gün daha böyle yağsın bahar sürümü olur..
Hafiften bi kasma oluyor..Nasıl motoru kasıyomu bende beşli 12 ki yada 13 lümü alayım diyorum elimdeki 4 10 lu