Sana zetorcu arkadaş gerekli bilgileri verecek birazdan [emoji4]
Ben gerekli bilgiyi kabaca verdim.umut abi susleyerek verecek
Sana zetorcu arkadaş gerekli bilgileri verecek birazdan [emoji4]
Sende zetor var mıydıBen gerekli bilgiyi kabaca verdim.umut abi susleyerek verecek
Haci abi telefonumun interneti bitmis galiba.. o yuzden geciktim kusura bakma
Oncelikle ciddi ciddi yeni motorundan sogumana uzuldum.. cidden zetor alacak olsan bile..
Sonrasinda lafi uzatmiyim ama oglunu motora bindirmeyecek kadar takim-taklavati ozel yaptiran yasli alamanci binicisinden bi ani;
Alamanyada gorup yada alamanci oglunun tavsiyesiyle hic bilmedigi halde zetor 84 aliyo..
Sifir ayarinda satliga cikariyo..
Anlata anlata bitiremiyo
Niye satiyon hacim dedim
Yeminle yiyenler jd bayiligi aldi.. 95 jd aldim onlardan sirf yiyenlerim diye ve jd yi ejdarha saniyordum..
Simdi zetor 84 le ayni yuku ayni vitesle hizla bitiremiyo dedi..
---
Gelelim soruna
Adam dugun yapmis ve 120 ufak geliyo.. 150 dusunuyo..
Al diye demiyorum.. sonucta sifir motor almissin.. ama bil diye diyorum Eger o 120 senin 105'i her konuda gecmezse..
Adimi-adresimi vereyim senette yapalim..
Begenmedigin gun ben alicam
Ama gecerse ne ismarliyacan sen o nu dusun
Zetor un burda adi sani bahti yok.. ustunde 1 tane emanet civata yok.. %100 komple avrupa yoksa.. butun etiketlerini okuyabilirsin..
Sende zetor var mıydı
Satma sebebi neymişki100'u de birak..
Bizim 90.. jd105'in pullugu seri 2-3 cekti..
5/12 pulluk.. 7-8 km vardi hiz..
Tekrar ediyom al diye degil bil diye dedim..
Zaten satici memnun olmasa zetor golbasi bayiligini dusunmez.. KESINLIKLE memnuniyetsizlik yok.. o nu biliyom..
John dereede bi sorun vardır . Yeni makina sonuçta hararet olması biraz düşündürücü . Millet 95 likleri balyada kovalıyo sıkıntısız .
Soylemek dogrumu ama bi sebepten ev almak zorunda kalmis.boyle soylimSatma sebebi neymişki
100'u de birak..
Bizim 90.. jd105'in pullugu seri 2-3 cekti..
5/12 pulluk.. 7-8 km vardi hiz..
Tekrar ediyom al diye degil bil diye dedim..
Zaten satici memnun olmasa zetor golbasi bayiligini dusunmez.. KESINLIKLE memnuniyetsizlik yok.. o nu biliyom..
Oncelikle ciddi ciddi yeni motorundan sogumana uzuldum.. cidden zetor alacak olsan bile..
Sonrasinda lafi uzatmiyim ama oglunu motora bindirmeyecek kadar takim-taklavati ozel yaptiran yasli alamanci binicisinden bi ani;
Alamanyada gorup yada alamanci oglunun tavsiyesiyle hic bilmedigi halde zetor 84 aliyo..
Anlata anlata bitiremiyo
O zaman Niye satiyon hacim dedim
Yeminle yiyenler jd bayiligi aldi.. 95 jd aldim onlardan sirf yiyenlerim diye ve jd yi ejdarha saniyordum..
Simdi zetor 84 le ayni yuku ayni vitesle hizla rampayi bitiremiyo dedi..
---
Gelelim soruna
Al diye demiyorum.. sonucta zaten sifir motor almissin hsyrini gör.. ama bil diye diyorum Eger o 120 senin 105'i her konuda gecmezse..
Begenmedigin gun geri ben alicam
Zetor un burda adi sani bahti yok.. oysa ustunde 1 tane emanet civata yok.. %100 komple avrupa yoksa.. butun etiketlerini okuyabilirsin..
Tipini begenmessen eyvallah.. ama yakar/cekerini begenmezsen daha binecek motor yok o zaman
Anlata anlata bitiremiyo
O zaman Niye satiyon hacim dedim
Simdi zetor 84 le ayni yuku ayni vitesle hizla rampayi bitiremiyo dedi..
---
Gelelim soruna
Al diye demiyorum.. sonucta zaten sifir motor almissin hsyrini gör.. ama bil diye diyorum Eger o 120 senin 105'i her konuda gecmezse..
Begenmedigin gun geri ben alicam
Zetor un burda adi sani bahti yok.. oysa ustunde 1 tane emanet civata yok.. %100 komple avrupa yoksa.. butun etiketlerini okuyabilirsin..
Tipini begenmessen eyvallah.. ama yakar/cekerini begenmezsen daha binecek motor yok o zaman
Ben sahibinden.com üzerinden sordum cevap vermedi. Ondan soruyorum.Soylemek dogrumu ama bi sebepten ev almak zorunda kalmis.boyle soylim
tesekkurler abı sanaa da zahmet verdık ınş dogru traktoru bulacagız
anladım dugun ııcn para lazım bunda ılerı gerı power shetl mı yoksa levyelı mı bunun sıfrı ne kadar acaba zam geldı mı
yok abı guvenımız sonsuz baskasının traktoru ıcın neden umut abı ıle senet yapalım olur mu oyle sey
Bizimki latife.işin dogrusu kardes(yasini bilmedigim icin boyle dedim)biz kefil olmusuz olmamisiz onemi yok.iş sende bitiyor alacak kullanacak sensin.Ama emin ol yakari cekeri elindeki jdden ustundur.zator veya bi baska markada alirsan Allah gule gule bindirmeyi nasip etsin.inşallah birdah pisman olmayacagin bir traktör alirsin
Haci abi.. bunda tek parmaginla calisacak kadar guzel ergonomok bi satil var..
Videosu var youtubede izlersin..
O bise degil de.. bunda
Otomatik sanziman var 24/24 geri..
Kuyruk mili vites sayisinca doner.. sulamaya birebir.. ideal devir hiz vitesini buldugundan inanilmayacak kadar az yakar..
Kabin yolcu koltugu guzel genis
Lakin kabin ici malzemesi normal.. ahim şahım degil..
Benim bulabildigim zetorlarin tek kusurlari uzun cekileri..
Tandem 8-10 tonun uzerine dayanirda dayanmaz.. motor cekmese yavas gitse belki dayanir.. biz 90 liga 22 tona kadar attik.. 15 tona kadar cok rahat son surati vuruyo.. cok rahat.. her yukte de yolu bulsun son gaza yakin vuruyor-vurdu..
Hizli gidincede suanki uzun ceki dayanmiyor.. kisa asansore ne takarsan tak korkma.. sadece vida gevsekse 360 derece donuyo oraya dikkat lazim..
Eski kasa uzun cekiler kademeli-merdiven gibiydi o bu yenilerden cok iyi..
Ama boyle bi isin olursa ya asansore takilir.. ya bizim gibi ozel uzun ceki yaptirilir olur biter..
Yakar/ceker/hararet/dogunun kisinda rahat calisma bunlarin hepsi garanti..
Atabilirsem bikac power binicisi telefonu atayim yarin kendin sor en iyisi.. akil akildan ustundur.. kullanandan duy..
Ha bu gavurcugu niye bu kadar methediyon dersen.. neyse o.. ora bura montaji karmasi.. surdan gelmis burya gitmis.. bilmem ne.. ici sura motoru bura yok..
Alayi zetor alayi tek bi fabrikadan cikiyo.. ne aldigini biliyon yani..