Memleket neresi.gercekten niyetin varsa git bak.bin gez dolaş
k maras ankara bana 800 km uzak oluyor bıraz
Memleket neresi.gercekten niyetin varsa git bak.bin gez dolaş
Kendisi almasın. [emoji1] [emoji1] [emoji1]evet ugur beyı bılıyorum bırkac kez konustuk tesrıf eder kendısı buraya zetora dayanamaz benım gıbı
Yalniz 5105 i tepeleyecegi kesin
Kendisi almasın. [emoji1] [emoji1] [emoji1]
k maras ankara bana 800 km uzak oluyor bıraz
aynı pulluk ıle hızı ne olur kı ben burada en hızlı jd de gördum aynı sartlarda 7 km/h hız yakaladı pulluk ıle zetor aynı sartlarda yakalayabılecek mı bunu
JD 5105 M I BIZZAT KULLANIP SOGUDUM SIFIR ALMISTIK
Benim kayınbirader de memnun değil ayak işlerine tamam ama ağır işlerde kalıbı küçük kalıyor diyorHALA BIZDE 350 SAAT OLDU 3 AY ÖNCE ALDIK HIC MEMNUN KALAMADIM
Pulluk ve toprak yapısı bilgisini verebilir misin?
Benim kayınbirader de memnun değil ayak işlerine tamam ama ağır işlerde kalıbı küçük kalıyor diyor
Tork ve yeterli ağırlıkla traktörlerin yapamayacağı iş yoktur.4 kulak 16 numara bendekı pulluk toprak agır bırcok yere göre
En hizli jd de gorduyseniz neden sogudunuz makinadan.ezbere konusmak cok zor.ama 74 ve 84 un nadasini izledikten sonra tahmini 8 9 km yapar gibi.jd ye kacli pulluk takiyosunuz
Mardindede bayisi var.oraya gidip inceleyebilirsiniz.sahibinin dedigine gore 5li 13 inc pulluk ufak geldi 6li takmak getekiyor dedi.tabi gormek lzm ezbere iş olmaz.onun ideali 5li 14 inc fazlasi zarar
bızım toprakta 8 9 km hayal olur 100 veya 110 hp için 5105 m de cekış sorunu degıl haralet sorunu yasadım
Al zetoru hayal bitsin ozaman
Sana zetorcu arkadaş gerekli bilgileri verecek birazdan [emoji4]bende hayret ettım işi var demek kı