Onlara göre zetor rakipsiz... Sorgun danım
Benim pulluk vitesim 3A 5455 ile. Evet kendinden üstünlerle çok rahat mücadele edebilen zetor simdi 120, 130a cıktı 5455 rakip olarak
Yok mu artıran?
Korkunun gözünü seveyim...
Köyünüzdeki 3105 in modelini sorunu varsa sorununu veya en önemlisi şoförünü bilmiyorum oyüzden şimdi siz doğru yalan ne söyleseniz karambole atmış oluyorsunuz ÇÜNKÜ ben klavye başında süslü uzun cümleler kurup hayatında toplasan 2 yıl motora binmemiş veya yıllık 50 100 dönüm iş yapıp makinasının reklamını yapan bi adam değilim. Ben yıllık 5 bin dönüm arazi çeviriyorum ve bunu senin hasta ciğerli dediğin makinalar yapıyor. 5 bin dönümün büyük bir bölümü kiralık ve her yıl diyar diyar geziyorum farklı arazilerde farklı koşullarda... Gittiğim her köyde senin hasta ciğerli dediğin makinalara hayran kalıyor herkes. Şimdi tüm klavye reklamcılarının yaptığı gibi konuyu başka yerlere taşımaya gerek yok 20 hp üstüne denk olduğunu ben değil sizler söylediniz Zetor sevenler olarak. Mesajları konuları inceleyip okuyabilirsiniz tekrar yazılanları. 3105 7 8 yaşında 4000 saatin üstünde bile şuanki çoğu 2014 2015 dengi makinalardan pahalıya satılıyor ve ikinci elen sorunsuz hiçbir 3105 2 haftayı görmüyor satılıyor... Şimdi siz çok iyi biliyorsunuzya bi araştırın 3105 neden böyle seviliyo tutuluyo. kendi mesajlarınızda bile söylediklerinizle çelişiyorsunuz... ''
20 hp usttekilerle hicbir makina yarisamaz bunu mantik kabul etmez 3 5 hp tmmda 20 hp abarti diyorsunuz sonra diyorsunuz ki tla90 3105 i geçiyor
Komiksiniz...