SATILIK ZETORLAR [[[23/12/2013]]]

Ynt: SATILIK ZETORLAR [[[23/12/2013]]]

Güzel kardeşlerim, abilerim..

Şu an sahibindende 80 ' liğine 90 bin istenen bi motor bu Zetor!

Allah için kitabın ortasından konuşalım..

Hiçbir zaman her yönüyle avantajlı hep artı demedim demem! Kendimize alırken terazinin bi kefesine endişeleri koyduk bi kefesine kalite ve mazisini ve fayda/masraf oranını ve bu kefe ağır basınca tevekkeltüalallah diyip aldık..

Zaten o sorular-şüpheler-vesveseler olmasa bugün Çek Cumhuriyetinde Polonyada nerdeyse tamamı Zetor.. en azında açık ara 1. sırada..

Diğer Avrupa ülkelerinin tamamında söz sahibi..

Hasan usta Yunanistana düzenli gidip geliyo %80 Zetor diyo, canlı şahit..

Kuzey ABD, İngiltere gelişmiş batıda hep söz-pay sahibi..

Demem o ki o saydıklarınız korkular olmasa bugün sağın solun köyün Zetor dolar ama bu adamlarda bu motorları o fiyatlara dövsen vermez!

O tekeller de bu pastayı biraz zor yer, öyle tek başlarına!

Paylaştığım videolara bakın Avrupadan 3-5 motor çalışıyo, 3-5 motor bi tırı çekiyo tamamı Zetor bu kadar mı tesadüf olur!

Bi tarlada 10 motor.. biri biçiyo, biri sürüyo.. biri taşıyo.. biri batıyo.. biri çekiyo..

Ama tesadüfe bakki HEPSİ ZETOR!

Allah ' ınızı severseniz hususi toplayıp göstermelik video çekmeye kalksan o kadar olmaz.. ciddi ciddi bi düşünün derim..

Ha bakarsın bizim işiler değişir yarın ben satar Zetoru işime bakarım zaten tarla-tapan yok.. ama aklın yolu bir, biraz dikkat yeter!

Burda İLK ZETOR diye paylaştım.. adamlar 1950 ' de HAVA, koldan 5 vites koymuşlar!

O tarihte bilen bilir 5 vites sanzıman parmakla gösterilir, hava zaten YOK! İLK koyan Zetor ve Ruslar..

Demem o ki 1950 ' de onu düşünen bi markaya 'kötü diyen' ömründe motara binmemiş hatta görmemiştir.. zaten şimdiye kadar kötü diyene rastlamadım ama ya şöyle ya böyle durumları var.. bizde de oldu..

Sonuçta ticaret ama insaflı-mantıklı olalım..

135 bg 4x4 kabinli 16 valf buçuklu vites havalı bilmem daha ne bi motor neticede hemde 0 KM..

Motoru olmayan 1-1,5 tonluk bi balya makinası fiyatına nerdeyse, gülesim geliyo :) sadece radyal dubleks avrupa lastikleri 10 binden aşağı değildir..

Adım gibi eminim Zetor kötülüğünden değil Türkiyede sahipsizliğinden bu durumda..

O sınıfta o 135 ' likle gidecek motorda YOK!

Diğerleri içinde durum aynı.. yalnız deneme motorlarını tavsiye etmem..

Bi de alıcı olacak arkadaş.. belge-fatura vs. işlerine dikkat etsin.. o sahipsiz motorlar çok yer-el değişti.. eksik işlem olmasın derim.

Bilmeden kırdıysak... Selam saygı.. ama durum bu!

fiyatlar banada çok ucuz geldi.. Ben sağlam bi galerici olsam hepsini alırım 5,000 ' er tl. kâr kalsa yeter.. Eğer makınelerin sıkıntısı yoksa kaçırmayın ozaman arkadaşlar

evet fiyatları çok uygun bunların zetor yazısının yerine massey ferguson,nh,fendt,olsaydı bak bi tanesi şimdiye kalırmıydı.:)

arkadaşlar bu motorlardan 70-90ve135 liğe 3 üne birden bir fiyat teklifi verdim şuan firma ile aramızda az bir rakam kaldı eğer hayır gör dersek sizleri daha kapsamlı bilgilendireceğim..
Firma yetkilisi Murat beyde forum üyemiz oldu. kendiside sorularımıza buradan cvp verecek.

Abdullah alana satan hayırlı olsun nasip... aranız iyice kapanırsa arabuluculuk yaparım telefonla da olsa

Arkadaşlar toptan size verelimde dedi adamlar daha hiç gündemde değilken.. hatta Bozkurt07-Abdullahta alsam satmam diye düşündü kritik yaptık..

Hatta Abdullah ' tan çok önce ilk ilanda bi zengin abimiz var yanına gidecektim o zaman 10-15 adetti alayını alıp satalım diye kendimi de zor durdurdum o zaman, al-sat galericilik zor Zetorda hepten zor..

Bak adamlar bedava verseler bzi hala acaba neyin nesi diyip kaçaçaz gibi bi durum var :)

Ama 'bineceksen al' satarım diyorsam alma derim!

Hatta işin çoksa piyasaya büyük lazer tesviye, jumbo römork.. vs yada ağır inşaat hafriyat düşünene tavsiye derim..

Yoksa ufak tefek işlere, kendine ne motor alsan işini görür..

Motor ne kadarda motor olsa.. bunu anlamak-anlatmak ÇOK zor! Satamazsın sıkıntı yaşarsın.. bizde Allah ömür verirse yaşadıkça binmek için aldık..

Uzun vadeli, büyük ağır iş-ekipman düşünene tam PİYANGO, işi varsa 2 seneye kalmaz parasını kazanır zaten..

UÖZKAN.77 link=topic=70979.msg815341#msg815341 date=1387832760' Alıntı:
Abdullah alana satan hayırlı olsun nasip... aranız iyice kapanırsa arabuluculuk yaparım telefonla da olsa

Arkadaşlar toptan size verelimde dedi adamlar daha hiç gündemde değilken.. hatta Bozkurt07-Abdullahta alsam satmam diye düşündü kritik yaptık..

Hatta Abdullah ' tan çok önce ilk ilanda bi zengin abimiz var yanına gidecektim o zaman 10-15 adetti alayını alıp satalım diye kendimi de zor durdurdum o zaman, al-sat galericilik zor Zetorda hepten zor..

Bak adamlar bedava verseler bzi hala acaba neyin nesi diyip kaçaçaz gibi bi durum var :)

Ama 'bineceksen al' satarım diyorsam alma derim!

Hatta işin çoksa piyasaya büyük lazer tesviye, jumbo römork.. vs yada ağır inşaat hafriyat düşünene tavsiye derim..

Yoksa ufak tefek işlere, kendine ne motor alsan işini görür..

Motor ne kadarda motor olsa.. bunu anlamak-anlatmak ÇOK zor! Satamazsın sıkıntı yaşarsın.. bizde Allah ömür verirse yaşadıkça binmek için aldık..

Uzun vadeli, büyük ağır iş-ekipman düşünene tam PİYANGO, işi varsa 2 seneye kalmaz parasını kazanır zaten..

evet abi maalesef 2. zayıf demek bile fazla 2. eli hiç yok ama ben buna rağmen kalitesine inanarak bir pazarlığa girdim inşallah yarına netleşecek

Hermiyas link=topic=70979.msg815859#msg815859 date=1387920924' Alıntı:
Sahi Abdullah ne oldu bugün haber gelmedi mi?

Abi ben verdiğim fiyattan yukarı çıkmadım sizinle de konuştuğum gibi yarına kaldı firma yetkilisi murat bey patronu ile görüşmeden karar veremiyor

ahmtkskr link=topic=70979.msg815860#msg815860 date=1387921027' Alıntı:
hepsini forumdakiler paylasarak alirsa bu fiyat galiba hatta daha dusuk

bu fiyatlar bireysel fiyatlar pazarlık payı var toplu alım söz konusu olursa daha büyük bir pazarlık payı var

BOZKURT07 link=topic=70979.msg815890#msg815890 date=1387921895' Alıntı:
bu fiyatlar bireysel fiyatlar pazarlık payı var toplu alım söz konusu olursa daha büyük bir pazarlık payı var
bizimde 90liga gönlumuz var ama korkularimizi yenemiyoruz.Umut abiyle özeldende konustuk fakat yedek parca konusu cok duşundurucu

ahmtkskr link=topic=70979.msg815998#msg815998 date=1387957627' Alıntı:
bizimde 90liga gönlumuz var ama korkularimizi yenemiyoruz.Umut abiyle özeldende konustuk fakat yedek parca konusu cok duşundurucu
yahu Ahmet massey 3.085 in gaz telinin 3 günde gelemediğini biliyorum. ki bu türkiyede bu şekilde yapılıyor. her marka için risk var. ama doğru adamlarla irtibat halinde isen yedek parçan en geç 2 iş gününde elinde olur.

doganbey1 link=topic=70979.msg816008#msg816008 date=1387964311' Alıntı:
yahu Ahmet massey 3.085 in gaz telinin 3 günde gelemediğini biliyorum. ki bu türkiyede bu şekilde yapılıyor. her marka için risk var. ama doğru adamlarla irtibat halinde isen yedek parçan en geç 2 iş gününde elinde olur.
bizim traktor 2 gun calismasa butun islerimiz durur dogan 3085miz vardi surekli ariza ve teknik servisi cok sikintiliydi sattik new holland aldik harika bi servisi vardi ayni gun icinde parcan kapinda olurdu suan icin 285 var parcasini heryerde bulabiliyosun ama zetor bilinmeyen ve parcasi olmayan bi marka dusun ki 3085 icin 2 gun bekliyosak zetor icin bir hafta bekleriz bu bekleme islerimizi alt ust eder
Ve umut abi arizasi olmayan bi traktor diyor bence daha cok erken cunku motoru daha 300 saatte ariza olmamasi dogal.traktorumuz senede 1500 saat yapiyor az bi rakam degil 4-5 yilda 6000 saat yapcak ve rektefe istiycek parca istiycek bunlar hep sıkıntı

Ahmet bizimki evet 300 küsür saatte ama bildiğim eski kasa 8441 var 6-7 yaşında 2500 saate daha anahtar değmedi... sahibiyle daha dün konuştum şakayla karışık hedef 20 sene diyo :) bi görüş istersen-0533 6876688.. benden eski tecrübeli bi abimiz.. hatta daha yeni 2. Zetorunu da aldı..

Diyarbakırdan talip olan arkadaşım işte Diyarbakır/Zetor Mehmet usta: 05333939439 bi sor derim..

Toplanıp peşin parayla gidilse ÇOK daha ucuza gelirki nerdeyse o motorlara bedava..

Zaten.. En son duyduğum Çatalca tarafından Erkunt bayi hepsine talipmiş denildi..

Elimden geldiğince objektif, tarafsız olmaya çalışıyom ama bu kalite bu motorlar tamamen fırsat..

Forumda 3-5 Zetor binen daha var ama çok yazılmadığı-bilinmediği için birazda o korkular..

Diyorumya azıcık arkası olsa piyasayı sallar zaten.. valla aslanın kediye boğulması gibi şu motorlara bi fiyata üzülmemek elde değil!

Nasip kısmet diyelim..

Soruşturmak isteyenlere bildiğim bikaç telf nu:

*Üstte 2 numara verdim..

*Zetor/Akşehir/Süleyman usta:0536 6693778

*Zetor/Hasan usta/baş usta: 0541 7354589

*Zetor/Polatlı/İsmail usta: 0535 4036672

*Zetor/Çorum: 0532 5836066

*Zetor/Sakarya/Alkan bey: 0533 4111358 (bunlarda 10-15 kadar 2. el Zetorda var)

*8441 yeni kasa binici-piyasaya da çalışıyo.. Ali abi: 0538 6601925

Evet abiler kardeşler maalesef pazarlığımız bu gün de bitmedi sabahtan murat bey toplantıdaydı öğleden sonra ben toplantıdayım. bundan dolayı yoğunlaşamadık. 70-90-135 toplam 140,000 verdim firma 170,000 diyor !!! orta yolu bulamadık sadece 90 lığı alayım dedim 50-55 gözüyle bakıyorlar bende 43.000 verdim murat bey den cvp bekliyorum olursa olur olmazsa da bize her yer angara...... ama bu işim olmazsa gerçekten üzüleceğim inanın çok etkileyici bir sesi ver döküm kalitesi var

Abdullah.. ticarettir.. ÇOK karışmam doğru olmaz ama..

Akşehirde 80 ' lik Zetora 90 TL şuan nette ilanı var..

Yani demem o ki dediğin gibi 100 ' lük motora ihtiyacın varsa.. sen 43 tl onlar 50 tl derlerse arayı bulup al o 90 ' lığı derim..

Nasip..

UÖZKAN.77 link=topic=70979.msg816389#msg816389 date=1388007715' Alıntı:

Yani demem o ki dediğin gibi 100 ' lük motora ihtiyacın varsa.. sen 43 tl onlar 50 tl derlerse arayı bulup al o 90 ' lığı derim.. abi onun 90 bi alabilseydim anlaşamadık gittim mc ye ah zetor ah içim gidiyo o fiyatlara ama ceviremem

Nasip..

UÖZKAN.77 link=topic=70979.msg816389#msg816389 date=1388007715' Alıntı:

Yani demem o ki dediğin gibi 100 ' lük motora ihtiyacın varsa.. sen 43 tl onlar 50 tl derlerse arayı bulup al o 90 ' lığı derim..

Nasip..

formdan bir abi de 90 lık istiyor yarın tekrar ayacağım 2 90 lık için tekrar konuşacağım. nasip..