SATILIK ZETORLAR [[[23/12/2013]]]

Ynt: SATILIK ZETORLAR [[[23/12/2013]]]

Bizde ne garip bir milletiz alanı yok satanı yok...Biri bize traktör satsın diye adam arıyoruz...Güzel tezat dışardan bakınca...

Toptan satılık ilanı atanlar kel alaka.. ilanları kaldırılmış..

Ciddi düşünenler... Murat beyle görüşün.. Abdullah haberin olsun..

Daha bugün deneme Proxima 90 ' ı tek Manisa ' ya vermişler..

Son duyumlar.. Forterra 135 Sakaryaya gitmiş.. Deneme motoru 8441 ' de galiba gene orya..

Özellikle 135 ' i gören bilen olursa paylaşım çok makbule geçer ülkede çok az var o motordan..

akşam pazarı hepsi liste fiyatlarının yarısı civarı gitti.. geçen biri için 135 ' liği sorduk.. 1 tane bile kalmamış.. nasip..

bundan sonra aklınızda olsun arkadaşlar 6441 veya 7441 benim içinde bakarsanız sevinirim. hele hele nalı mıkı sökülecek bulursanız daha çok sevinirimm...

akşehirde sahibinden var 7421 eski kasa düzgün görünüyo..

sungurludaki 7441 ' de öyle.. imkanın varsa gidip bi bak derim..

arkadaşlar adapazarındaki zetorlar tekrar düştü piyasaya ilgilenen arkadaşlar... baltaları bileyin kökünden kesip alalım şunları...

http://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-tarim-makineleri-traktor-zetor-64-130-beygir-kullananlar-iyi-bilir-151025122/detay

ismail abi.. geçen yaz koşa koşa sAKARYAYA gittim.. özellikle bugün konuştuğumuz tuncer abi.. bi bak 10641 ' ler temizse alo de hemen gelip alayım demişti..

inan bazılarının üstünde bildiğin ot bitmiş, yeşermiş.. şaka yapmıyom.. fotoğrafda çekip atmıştım o zaman heralde.. çok bakımsız kalmışler hep dışarda vs.. belki içlerinde yarayan vardır ama biz 10641 ' lere alıcı gözle bakıp vazgeçmiştik o zaman..

bide tok satıcı.. eski zetor mümessili zaten..

bu yakında gidersem belki bi daha bakarım ama aynı motorlar galiba..

yalnız tanıtım yazısı güzel olmuş ona laf yok:)

64 ten 124 ' e kadar HP güçlerde,
Euro II Turbo Motor,
12 / 12 Shuttle Levyeli, 6 Ana vites,
Kuyruk Mili (PTO) 228 ile 1344 devir/dakika arası vitesle 6 kademeye bölünebilir,
Zetor Modellerinin tamamı aynı güç muadillerine göre daha yüksek Tork Yedeğine sahiptir. 74 HP ' de 360 Nm tork, ayrıca tork yedeği ise %32 dir. Bu özelliğini kıyaslayın, farkı görün.
74 HP Modellerinde arka üçlü askının kaldırma gücü 4250 kg dır. Bu kaldırma gücü muadilleriyle kıyaslayın,
Hidrolik sistemi için ayrı çalışan 15 litre/dakika debiye sahip ek pompa vardır.
Saat yönünde ve saat yönüne ters dönen kuyruk mili (PTO) sayesinde kullanıcıya çok avantaj sağlar.
84 Hp’e kadar 3 hidrolik çıkışı, daha üst güçlerde ile 6 hidrolik çıkışına sahip,
Hava kompresörü tüm modellerinde standart olarak bulunur,
Düz yakıt pompası her türlü dizel yakıt ile sorunsuz çalışır, bakım gerektirmez.

telde görşüyodum şimdi şarjı bitti galia adamın yarım kaldı. senide aradım telin kapalı galiba.müsaitsen telde ayrıntılı görüşelim.

fingli link=topic=70979.msg958190#msg958190 date=1421353839' Alıntı:
kkuzeyy cankırının nersinden ben şabanozunluyum yaza bir zetorda ben duşunuyorum

hacı hacıyı mekkede bulurmuş.. ahanda zetorcular çoğalıyo:) işin garibi daha zetor almadan.. inşallah temiz gönlünüzce denk gelir abilerim.. o zaman kimse tutamaz gari:)

volkan bu sakaryadakilerin HİÇ biri 0 km değil.. hepsi eski kasa..