SATILIK ERKUNT SERVET 80 LÜKS

Ynt: SATILIK ERKUNT SERVET 80 LÜKS

eğer erkunt değilde başka bir marka olsaydı hemen alırdım hem sahibi rahatlardı borçlarını kapatırdı biran önce hemde bende birkaç kuruş kazanırdım dükyana çekip satardım ama tek sorunu erkunt olması bizim burda hayatta satamam ben bu traktörü hiç piyasası yok...

Ynt: SATILIK ERKUNT SERVET 80 LÜKS

mustafagursacli link=topic=53699.msg564107#msg564107 date=1331831603' Alıntı:
bizim halımız harap desene ....

mustafa biz bu sene mahf olduk buğday para etmez nohutda kardan kışdan dolayı ekilmez köyde 2 metre kar var şu anda ilçe yollarını dün açtılar bu gün yine kapanmış akıl alacak gibi değil hayvanda para etmezse biz 480 liğe tekrar bineriz heralde RABBİM korusunda

ALLAH (c.c) dara DÜŞEN BİR MÜMİNİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN KİMSEYİDE DARA DÜŞÜRMESİN ŞU AN TEK ELDEN GELEN BİZİ YOKTAN VAR EDEN RABBİMİZE EL AÇIP YALVARMAKTAN BAŞKA HER VAKİT O ' nu HATIRLAMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( asg*- asg*- asg*- asg*- yat:-*s yat:-*s yat:-*s yat:-*s yat:-*s yat:-*s yat:-*s yat:-*s yat:-*s yat:-*s yat:-*s yat:-*s okş:*s okş:*s okş:*s okş:*s beb-*-s beb-*-s beb-*-s