Satılık Erkunt Bereket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: Satılık Erkunt Bereket

YA 2 EL BU LANGIRT DÜŞER 10-15 BINLIRA AŞAGIYA BU KADAR ABARTILACAK BİR DURUM YOK ORTADA..ADAM NEFRETLE SATIYORUM DEMİŞ...MADEM SIKIŞACAGINI HİÇ DUSUNMEDIN NEDEN DIGERINIDE ERKUNT ALDIN GIDIP 240 VEYA BASKA BISEY ALSAYDIN YA..BÖYLE BİLİNÇSİZ ÇİFTÇİLERİMİZ ÇOK İŞTE..SİZ DE BURDA BOŞU BOŞUNA BIRBIRINIZI KIRIN DEĞERLI ARKADAŞLARIM VE ABILERIM..DEDIM YA AYAGINI YORGANINA GÖRE UZATAMAMIŞ AMCAMIZ..BUYUK IHTIMAL LE DE O TRAKTÖRLERI KREDIYLE ALDI VE KREDI SIKINTISINA DUSTU ONDAN SATIYOR..BU İŞ BÖYLEDIR BIR TELEFON ALIRSIN ERTESI GUNS ATMAYA KALKARSIN FIYAT HEMEN DUSER..

delihan link=topic=57393.msg616111#msg616111 date=1342989296' Alıntı:
sayın mustafa gursacli abim senin gözün kubota dan başkasını görmüyor nede olsa mazot 4 lira hele ki konu erkunt olunca vere yansın ediyorsun acaba erkunta karşı bir kinin mi var ???
yok biladerim aslında sempatimde var her markaya dediğimiz erkuntada diyoruz ama sadece eleştirdiklerimiz akıllarda kalıyor iyiliğine denilen sözler paylaşılan kartpostal tadında fotoları unutuyolar ... ayrıca 40 saatte traktörünün ön aksı sökülen sanayide servisle tartışanda teşekkür ediyo ne deyim ya arkadaş tamam malımız güzel ama biraz daha son kontrollere önem versin diyen yok .... aman banane benim paylaştığım iyiyi görmeyip kötüyü görene ne laf anlatacağım Seni ve Levent abiyi ayrı tutarım ... ayrıca Aksazli biladerede bir şey demiyorum adam savunuyor ama yeri geldiği zaman benim konuma bende onun konusuna gayet dostane yorum yapabilirken bazıları hased arkadaş kibirli göğün yüzndeler....

satan kişi iyi kızmış galiba ikisini birden satışa çıkarmış..

bizim bayidede var tenteli 80lik lüks erkunt 50 saatte sıfır traktör .. 58 bin istiyo 55 bine verecek ..

Hep bir tartışma. :) Bizlerin cebine giren birşey yok ki. Ha biz A motorunu almışızdır kullanıyoruz. Başkası gelipte A motorunu kötülerse elbet gücüme gider ve bunu belirtirim. Ama gidipte markanın avukatlığını yapmaya ne gerek var. İnternet ortamı tehlikeli ortamdır. Kimse bilmez. Belki yalan bir ilan. Milletin gözünü korkutmak veya karalamak için belkide gerçek bir ilan. Erkuntun kullandığı şanzuman ZF 557, motoru Perkins, defransiyeli nedir bilmiyorum. Fakat bu şanzuman ve motor kendini kanıtlamıştır. Elbetteki değer kaybı her motorda olur. Bazen uçurumlar kadar olur bazen az olur. Bu yöre ve bayii ye göre değişir.

doganbey1 link=topic=57393.msg616383#msg616383 date=1343087642' Alıntı:
Hep bir tartışma. :) Bizlerin cebine giren birşey yok ki. Ha biz A motorunu almışızdır kullanıyoruz. Başkası gelipte A motorunu kötülerse elbet gücüme gider ve bunu belirtirim. Ama gidipte markanın avukatlığını yapmaya ne gerek var. İnternet ortamı tehlikeli ortamdır. Kimse bilmez. Belki yalan bir ilan. Milletin gözünü korkutmak veya karalamak için belkide gerçek bir ilan. Erkuntun kullandığı şanzuman ZF 557, motoru Perkins, defransiyeli nedir bilmiyorum. Fakat bu şanzuman ve motor kendini kanıtlamıştır. Elbetteki değer kaybı her motorda olur. Bazen uçurumlar kadar olur bazen az olur. Bu yöre ve bayii ye göre değişir.

Şanzumanı zf 557 olan 90-100-ve 110 lukların defransiyelleri de zf. Diğerlerindeki şanzuman zf 537 modeli. Dediğinde haklısın,zf şanzuman ve perkins motora ilaveten hidrolik aksamındaki kontrol tertibatı da Bosch dünyada kendini kanıtlamış markalardır.Ayrıca,Erkunt dünyadaki sayılı zf üreticilerinden birisidir. Heryerde Erkunt traktör alınıp, Erkunt satılacak diye birşey de yok. Beğenen alır, beğenmeyen almaz. Traktör üretimi olarak kısa bir geçmişi olan Erkunt a,bu kısa geçmişine oranla satış rakamları olarak kimse başarısız diyemez. Geçmişinin kısa olması nedeniyle kullandıkça meydana çıkan ufak tefek eksiklikleri ve noksanlıkları olması gayet doğal. Zaten fabrikanın da istediği bu eksiklik ve noksanlıkların kullanıcılar tarafından kendilerine bildirilmesi,yoksa her ay arayıp da traktör hakkında bir şikayetin veya bir problemin varmı diye sormazlar. Bu güne kadar, hangi marka olursa olsun ikinci ele düşüp de değer yitirmeyen bir traktör gören varmı? Erkunt hakkındaki gereksiz olan bu tür tartışmalara neyazık ki sık sık yorum yapmak zorunda kalıyoruz. :)

YAVUZ_13 link=topic=57393.msg616131#msg616131 date=1342992851' Alıntı:
elbette ihtiyaçlar önemli herkes yapacagı işe göre traktör alır dostum bu konuda sana katılıyorum
fakat allah düşürmesin bir aksilik oldu traktörü satmak gerekti diyelim saglık durumu ekonomik kriz veya tarla vs almak gerekti traktör satıalcak diyelim
herhangi bir sorundan dolayı satacagımız zaman örnegin ben osmaniyeliyim aldıgım traktörün osmaniyede piyasası yoksa ve ben sanal alemde yani internette bu işler nasıl oluyor nasıl satılıyor traktör internet üzerinden bunları bilmiyorsam ben neden piyasası zayıf makina alıpta fazla zarar edeyimki
günümüzde traktörlerin beygirgücü ve birçok teknolojik özellikleri azbuçuk birbirine yakınken fiyatları arasındada uçurum yoksa aldıgımda işte ozaman en çok piyasası olanı almak isterim muhtemelen herkeste bunu ister
ramazan bşlamadan 2 gün önce erkunt bayisindeydim fiyat sordum 55liklerine 34bin dedi kabinsiz tek çeker o traktörü fazla incelemedim ve 70lüks tekçeker kabinsize baktım inceledim 53500den başladı 49bine kadar indi biraz zorlasam belki dahada inerdi ama bizim burda adam bayiligi açalı 4 ay oldu evime kadarda geldi tarlada çalışırkende geldi illa verelim 1 tane diye ve 4 ayda sattıgı traktör 30 ve 1 tane girmedi biizm köye hala bundan öncede başka bir galerici bayiligini yapıyordu erkuntun oda satışların çok düşük olmasından kapattı dükkanı hatta o kapatan kadirli ilçesindeydi amcaogluma çiftçeker 70lüks ve kabinli traktörü çok makul bir fiyata verecekti 4lü pulluk da hediyesi olacaktı tabi yinede almadı
okadar promosyon yapıyorlar ama satılmıyor yinede
hele birde bayi nin ilk cümlesi siz çin malı (nh) traktör kullanıyorsunuz hindistan (mf) malı kullanıyorsunuz erkunt türkmalı diyorsa kusura bakmasında geliş fiyatına verse traktör satamaz.rakibinde olsa yalan yanlış ithamda bulunmayacaksın karalamayacaksın
ayrıca ısrarla şunuda belirteyim ben bu site bazen msj yazdıgımda marka fanatikligi yaptıgımı düşünen olabilir fakat benim böyle bir ihtiyacım veya sıkıntım yok elimden birçok farklı traktör geçti halada 3 farklı traktör var elimdeki traktörlerinde kötü özelliklerini ısrarla belirtiyorum neresi hangi özelligi kötüyse.

Satılmaz değil karedesim sen almazsın erkuntu olur biter kimse kimseye zorla mal satmaz ben sen 60lik 70likten bahsediyorsun ben 110haşmet aldım 20 gün önce bir ay içinde adana bayisinin kaç tane sattığını biliyormusun neyse söylemeyeyim bilip bilmeden konuşmayalım lütfen arkadaşlar bırakın şu fanatikliği her traktörün ayrı bir kendine has güzelleği vardır bende jd mf tümo erkunt da var hepsinin güzelleği özelliği farklıdır ama şu bir gerçektir ki biraz milliyetçi olalım ve seçimi yaparken yerliden yana olmasına özen gösterin paramız türkiyede kalsın ben o marka bu marka demiyorum yerliyıde göz ardı etmeyelim:)
YAVUZ_13 link=topic=57393.msg616131#msg616131 date=1342992851' Alıntı:
elbette ihtiyaçlar önemli herkes yapacagı işe göre traktör alır dostum bu konuda sana katılıyorum
fakat allah düşürmesin bir aksilik oldu traktörü satmak gerekti diyelim saglık durumu ekonomik kriz veya tarla vs almak gerekti traktör satıalcak diyelim
herhangi bir sorundan dolayı satacagımız zaman örnegin ben osmaniyeliyim aldıgım traktörün osmaniyede piyasası yoksa ve ben sanal alemde yani internette bu işler nasıl oluyor nasıl satılıyor traktör internet üzerinden bunları bilmiyorsam ben neden piyasası zayıf makina alıpta fazla zarar edeyimki
günümüzde traktörlerin beygirgücü ve birçok teknolojik özellikleri azbuçuk birbirine yakınken fiyatları arasındada uçurum yoksa aldıgımda işte ozaman en çok piyasası olanı almak isterim muhtemelen herkeste bunu ister
ramazan bşlamadan 2 gün önce erkunt bayisindeydim fiyat sordum 55liklerine 34bin dedi kabinsiz tek çeker o traktörü fazla incelemedim ve 70lüks tekçeker kabinsize baktım inceledim 53500den başladı 49bine kadar indi biraz zorlasam belki dahada inerdi ama bizim burda adam bayiligi açalı 4 ay oldu evime kadarda geldi tarlada çalışırkende geldi illa verelim 1 tane diye ve 4 ayda sattıgı traktör 30 ve 1 tane girmedi biizm köye hala bundan öncede başka bir galerici bayiligini yapıyordu erkuntun oda satışların çok düşük olmasından kapattı dükkanı hatta o kapatan kadirli ilçesindeydi amcaogluma çiftçeker 70lüks ve kabinli traktörü çok makul bir fiyata verecekti 4lü pulluk da hediyesi olacaktı tabi yinede almadı
okadar promosyon yapıyorlar ama satılmıyor yinede
hele birde bayi nin ilk cümlesi siz çin malı (nh) traktör kullanıyorsunuz hindistan (mf) malı kullanıyorsunuz erkunt türkmalı diyorsa kusura bakmasında geliş fiyatına verse traktör satamaz.rakibinde olsa yalan yanlış ithamda bulunmayacaksın karalamayacaksın
ayrıca ısrarla şunuda belirteyim ben bu site bazen msj yazdıgımda marka fanatikligi yaptıgımı düşünen olabilir fakat benim böyle bir ihtiyacım veya sıkıntım yok elimden birçok farklı traktör geçti halada 3 farklı traktör var elimdeki traktörlerinde kötü özelliklerini ısrarla belirtiyorum neresi hangi özelligi kötüyse.

Evet hemen satıp kubota alacak lar değilmi:) kardeşim:)
mustafagursacli link=topic=57393.msg616029#msg616029 date=1342974237' Alıntı:
tanıdığım 3 erkuntçuda satacak traktörerlerini 100 er saatte artık dayanamıyolar ...

adanalı_01 link=topic=57393.msg616425#msg616425 date=1343119405' Alıntı:
Evet hemen satıp kubota alacak lar değilmi:) kardeşim:)
dünyada tek mal kubota değilki akıllarına ne yatarsa onu alsınlar herkesin hür iradesi cebinin durumu var elindeki malı en az zararla nasıl elinden çıkarırsa onu alırlar bu tarz darbeyi ben yesem ya new holland yada massey ferguson alırdım kubotayı bilmesem tabi biz aklımızn yettiğini söyleriz tutan tutar tutmayan tutmaz geriside beni alakadar etmez ... senlede konuştuk hesabına gelmedi almadın benlik bir şey varmı yok kubota alınca cebime girecek bir şey varmı oda yok erkunt alınca cebimden paramı çıkacak oda yok ..biz bazı gerçekleri gevelemeden söylüyoruzda kötü oluyoruz ne kart postal tadında fotoğraflar paylaştım onları görende yok ...

Arkadaşlar bu kadar tartışmanın kimseye faydası olmaz. Bana kalırsa bilinçsizce alışverişin soncu bu olsa gerek. Biz de Bereket var ama satılsa eminim ki fiyatı düşer. Alış satış arasında ki fark olmasa bu işi kuyumcular yapmazdı.

adanalı_01 link=topic=57393.msg616424#msg616424 date=1343118924' Alıntı:
Satılmaz değil karedesim sen almazsın erkuntu olur biter kimse kimseye zorla mal satmaz ben sen 60lik 70likten bahsediyorsun ben 110haşmet aldım 20 gün önce bir ay içinde adana bayisinin kaç tane sattığını biliyormusun neyse söylemeyeyim bilip bilmeden konuşmayalım lütfen arkadaşlar bırakın şu fanatikliği her traktörün ayrı bir kendine has güzelleği vardır bende jd mf tümo erkunt da var hepsinin güzelleği özelliği farklıdır ama şu bir gerçektir ki biraz milliyetçi olalım ve seçimi yaparken yerliden yana olmasına özen gösterin paramız türkiyede kalsın ben o marka bu marka demiyorum yerliyıde göz ardı etmeyelim:)

bana fanatik diyen hemşerime bak
3günde erkunt fanatigi oldun birtane erkunt alınca
millete yanlış bilgi verme kime sorarsan sor çukurovada erkunt satılmıyor sen nekadar satılıyor desende satılmıyor nerdeyse üste para verecekler )))
erkuntun 4ayda sattıgını nh 1haftada satıyor adanada osmaniyede
bence bukadar fanatik olma )))
gerçi benim için sorun yok seni de görecegim o mfyi sattıgın gün mfyi sattın fiyat aklına geldikçe üzüntün katlanacak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...