Ynt: Satılık Erkunt Bereket
Daha önceden yazdım , şahsi fikrim herkezin malı kendine fayda yada kendine zarar. Senin iyi traktöründen banane , benim kötü traktörümden sanane!
Herkez iyi yada kötü kendi malının ekmeğini yemeye çalışıyor. Hepimiz kendi bütçe imkanlarımız doğrultusunda , bölgemiz piyasaları doğrultusunda , birazda etrafmızdan etkilenerek , tecrübelerimizden faydalanarak gidip bir traktör alıyoruz.
A markası iyi olsa , B markası kötü olsa , kaldıki bunların hepsi göreceli kavramlar , kimi traktör çiftte iyidir , kimisi çekiştirmede , kimisi yükte , kimisi balyada , kiminin konforu iyidir , kimin yakıtı iyidir. Kiminin fiyatı iyidir , kimin 2. eli , her traktörün mutlaka iyi bir yeri vardır. En beğenilmeyen traktör için bile mutlaka geçerlidir bu.
Burada hepimiz bir ortamı paylaşıyoruz , bu site bizler sayesinde var. Bizler olmasak , sen , ben veya başka birisi buraya mesaj yazmasa bu site var olabilir mi?
Öncelikle herkez terbiyesini takınsın , ona göre diline , eline , düşüncesine hakim olsun , önce başkasına saygı göstersin , sonra saygı beklesin.
Gözü kapalı marka fanatikliği yapmayın dostlar , yarın öbür gün beğenmediğin markadan traktör almak zorunda kalırsın , buraya yazdıklarından pişman olursun , insanları kırdığınla kalırsın. Biraz vicdan sahibi olun , biraz mantıklı olun.
Önce insan olun , bu mübarek ramazan günlerinde hepimiz birbirimize saygı duyalım , olgun davranlım yok yere ortamı gerip burdaki dost meclisinin tadını kaçırmayalım , burayı mümkün olduğunca fayda için kullanalım , dostlar edinelim , düşman kazanmak için kullanmayalım.
Kalın sağlıcakla.