Satılık Erkunt Bereket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: Satılık Erkunt Bereket

Burada bir arkadaş 2006 model 80.3 Serveti 42000 tl. satıp 90 lığını aldı. Memnuniyetsizliği olsa gidip Tekrar Erkunt almazdı. Erkunt un ikinci el değerleri artık piyasaya oturdu.Piyasaya yeni çıkan birkaç markayı bayiler takasa bile almıyorken Erkunt almış başını gidiyor, biryerlerde birşeyler aramaya kalkanlar ancak kendilerini kandırırlar. :)

bir malı sadece alırken değil satarken de sevinmelisin traktörün 2. piyasası da bölgeden bölgeye değişiyor bizim burda erkun ' un hiç 2. eli yok hayata da satılmaz ford 7740 aldım var şimdi 97 model çok çok temiz makina geçen gün birisi geldi 80 ' lik erkunt ' um var takasa girelim işleri büyüttüm erkunt ufak gelmeye başladı dedi kabul etmedim nerden aldıysan traktörü git oraya sat öyle gel dedim traktörü alırken her şeyi düşünmek lazım ben o erkuntu alıp dükyana çektiğim zaman daha çok zarar yazar bana

YAVUZ_13 link=topic=57393.msg616025#msg616025 date=1342973934' Alıntı:
terbiyeli yazmazsan oruç agzımla sana terbiye dersi veririm dangalaklık yapma adam gibi konuş
benim yazdıgım 1önceki msjda tek bir hakaret varmı da terbiyesiz terbiyesiz msj yazıyorsun haddinbi bil

wsana hakaret hakmış ama ben yapmamıştım. benim yazdığım bir deyim. sana laf anlatmak DEVEYE hendek atlatmaktan zor. umarım bidaha yorumları dikkatli okursun. bu site benim hakaretle primle zartla zurtla işimin olmadığını iyi bilir........

YAVUZ_13 link=topic=57393.msg616037#msg616037 date=1342975275' Alıntı:
mustafa kardeşim he deyip geç boşver,
gerek facede ki sayfalarda olsun gerek burda kayıtlı kişiler olsun
her kim polemik hakaret tartışma yapıyorsa nedense nasıl bir tesadüfse hepsi erkuntçu
kalite farkı demekki boşver

yüce erkunt büyük erkunt kral erkunt
sen çok yaşa erkunt zuha-*-s
burda hep dedim. ben kimsenin ekmeğini kazandığı makinayla dalga geçmedim. benim ekmeğimi kazandığım makinaylada kimse dalga geçmesin. bu alaycı mesajı yazanı ve teşekkür verenleri kınıyorum. bidahakine.

djzeus link=topic=57393.msg616047#msg616047 date=1342977649' Alıntı:
bir malı sadece alırken değil satarken de sevinmelisin traktörün 2. piyasası da bölgeden bölgeye değişiyor bizim burda erkun ' un hiç 2. eli yok hayata da satılmaz ford 7740 aldım var şimdi 97 model çok çok temiz makina geçen gün birisi geldi 80 ' lik erkunt ' um var takasa girelim işleri büyüttüm erkunt ufak gelmeye başladı dedi kabul etmedim nerden aldıysan traktörü git oraya sat öyle gel dedim traktörü alırken her şeyi düşünmek lazım ben o erkuntu alıp dükyana çektiğim zaman daha çok zarar yazar bana
aynen nerde tutuluyorsa orda sat gel istediğini al. buişin kuralı budur.

Bence bir traktörü bu şekilde bir ilanla satılığa çıkarmak,traktörün satılmasını istememekten başka birşey değildir. noo-*-s

768 link=topic=57393.msg616057#msg616057 date=1342978965' Alıntı:
Bence bir traktörü bu şekilde bir ilanla satılığa çıkarmak,traktörün satılmasını istememekten başka birşey değildir. noo-*-s
orasıda ayrı bir konu haklısın

Biraz paranoyaklaşırsak eğer erkunta karşı kurulmuş bir komplo da olabilir şety*-*

YAVUZ_13 link=topic=57393.msg616037#msg616037 date=1342975275' Alıntı:
mustafa kardeşim he deyip geç boşver,
gerek facede ki sayfalarda olsun gerek burda kayıtlı kişiler olsun
her kim polemik hakaret tartışma yapıyorsa nedense nasıl bir tesadüfse hepsi erkuntçu
kalite farkı demekki boşver

yüce erkunt büyük erkunt kral erkunt
sen çok yaşa erkunt zuha-*-s
sana diyeceğim çok söz var da burada diyemiyorum dangalak dangalak konuşma soytarılık yapma çiftçi olup olmadığı belli bile olmayanların yorumuna ihtiyaciız yok almışsınız bilmem şu marka bilmem bu marka yok çiftçeker yok tekçeker belki hayatınızda bindiğiniz ilk motorlar gelmiş atıp tutup konuşuyorsunuz bırak da gerçek bir çiftçi ile gerçek bir şoför ile konuşalım tartışalım sizle değil

sayın mustafa gursacli abim senin gözün kubota dan başkasını görmüyor nede olsa mazot 4 lira hele ki konu erkunt olunca vere yansın ediyorsun acaba erkunta karşı bir kinin mi var ???

phantomerkunt link=topic=57393.msg616104#msg616104 date=1342988148' Alıntı:
sana diyeceğim çok söz var da burada diyemiyorum dangalak dangalak konuşma soytarılık yapma çiftçi olup olmadığı belli bile olmayanların yorumuna ihtiyaciız yok almışsınız bilmem şu marka bilmem bu marka yok çiftçeker yok tekçeker belki hayatınızda bindiğiniz ilk motorlar gelmiş atıp tutup konuşuyorsunuz bırak da gerçek bir çiftçi ile gerçek bir şoför ile konuşalım tartışalım sizle değil

al birini vur ötekine
saygısızlık terbiyesizlik gelenek haline gelmiş sizde
senin hayatında ilk defa motor almış dedigin ilk defa motora binmiş dedigin bensem rahat ol 30dan fazla yaşım var dogma büyüme köylüyüm isteyen osmaniyede yaşayan veya yakın illerde olan gelebilir yol masrafı bana ait
benim evime giren traktör sayısı senin hayal edemeyecegin kadar fazla kaldıki ben şukadar bukadar traktörüm var bende en iyisi var gibi bir cümle kurmadım
ama nedense hoşunuza gitmeyen bir şey yazarsa birisi
hemen bakıyorum kılıçları kuşanıp saldırıya geçiyorsunuz anında hakaretler aşagılamalar başlıyor
sendeki klavyeden bendede var benim de güzel kelimeler üretebilecek dilim var ama sen ve senin gibi dangalaklara ne desem boş
daha yaşını memleketini yazamayacak kadar birisin işte
senden bekleneni yaptın ve hemen hakarete başladın önce adam ol adam gibi konuş
sitenin senin gibi terbiye magdurlarından arıtılması lazım
3-5 yorum yapınca online süren diger kişilerden biraz fazla olunca kimseye hakaret hakkın olmaz

Bence traktör alırken 2. el piyasası kadar yapacağın işe göre bir seçim olmalı daha doğrusu ihtiyaca binaen alınmalı. Yoksa pişman olunduğunda çok geç olunabilir. Bizde de var Erkunt Bereket. Ama biz işimiz doğrultusunda aldık.

bukadar kawgaya ne gerek var ya ne erkuntmuş ya kabul edin abi nh de olsa jndr de olsa erkuntda olsam mfde olsa hepsininde bi eksigi var bu bölgelerin farklı olmasından yada kullanıcıdan dolayı olabilir daha erkun çıkalı ne oldu bu kadar tecrübesiz bi ekip tabikide olcak eksikleri bu erkuntcularıda anlamıyom biri bişi dedimi hemen ısırmaya kalkıyo biraz sakin be kardeşim

Daha önceden yazdım , şahsi fikrim herkezin malı kendine fayda yada kendine zarar. Senin iyi traktöründen banane , benim kötü traktörümden sanane!
Herkez iyi yada kötü kendi malının ekmeğini yemeye çalışıyor. Hepimiz kendi bütçe imkanlarımız doğrultusunda , bölgemiz piyasaları doğrultusunda , birazda etrafmızdan etkilenerek , tecrübelerimizden faydalanarak gidip bir traktör alıyoruz.
A markası iyi olsa , B markası kötü olsa , kaldıki bunların hepsi göreceli kavramlar , kimi traktör çiftte iyidir , kimisi çekiştirmede , kimisi yükte , kimisi balyada , kiminin konforu iyidir , kimin yakıtı iyidir. Kiminin fiyatı iyidir , kimin 2. eli , her traktörün mutlaka iyi bir yeri vardır. En beğenilmeyen traktör için bile mutlaka geçerlidir bu.
Burada hepimiz bir ortamı paylaşıyoruz , bu site bizler sayesinde var. Bizler olmasak , sen , ben veya başka birisi buraya mesaj yazmasa bu site var olabilir mi?
Öncelikle herkez terbiyesini takınsın , ona göre diline , eline , düşüncesine hakim olsun , önce başkasına saygı göstersin , sonra saygı beklesin.
Gözü kapalı marka fanatikliği yapmayın dostlar , yarın öbür gün beğenmediğin markadan traktör almak zorunda kalırsın , buraya yazdıklarından pişman olursun , insanları kırdığınla kalırsın. Biraz vicdan sahibi olun , biraz mantıklı olun.
Önce insan olun , bu mübarek ramazan günlerinde hepimiz birbirimize saygı duyalım , olgun davranlım yok yere ortamı gerip burdaki dost meclisinin tadını kaçırmayalım , burayı mümkün olduğunca fayda için kullanalım , dostlar edinelim , düşman kazanmak için kullanmayalım.
Kalın sağlıcakla.

bılen bılır kıymetını yurube erkunt.türkiyenin traktoru olma yolunda taslıcaklar tabı.bunlar fasa fiso.azılı dusmanlarında olsa kralsınn.ben yaktıgım mazotu yaptıgım isciligi bilirim.1995 den buyana saman makınem var.2 adet 640 birtane 265s bi adet 7056 kullandım 1 tonluk kafesı 1,5 litreye dolduran bi traktor gormedım takı erkunta kadar.ıster ıkıncı elı olsun ıster olmasın.ıster arıza yapsın ister parcalansın.daha türkıyede 3 sene garantı veren bi firma varmıkı tartısıyonuz.. anlş-*s anlş-*s ok-*-s

benim erkunt sıfırı 68000 tl şuan 242 saate.80 lik servet.kabinli.klimalı.2011 model.59000 vermedim tıko para.
deger derken liste fiyatının %8 kdv,%20 ye yakın vergisi var vergiyi devlete ödüyorsun düş listeten vergiyi dgeri bu.plaka taklılınca %5 degerde buradan düşer bu doganın kanunu.
ben 68000 aldım 68 bine satayım. negüzel.
kim hangi modeli algı fiyata satmış...

demirciler_14 link=topic=57393.msg616114#msg616114 date=1342991363' Alıntı:
Bence traktör alırken 2. el piyasası kadar yapacağın işe göre bir seçim olmalı daha doğrusu ihtiyaca binaen alınmalı. Yoksa pişman olunduğunda çok geç olunabilir. Bizde de var Erkunt Bereket. Ama biz işimiz doğrultusunda aldık.

elbette ihtiyaçlar önemli herkes yapacagı işe göre traktör alır dostum bu konuda sana katılıyorum
fakat allah düşürmesin bir aksilik oldu traktörü satmak gerekti diyelim saglık durumu ekonomik kriz veya tarla vs almak gerekti traktör satıalcak diyelim
herhangi bir sorundan dolayı satacagımız zaman örnegin ben osmaniyeliyim aldıgım traktörün osmaniyede piyasası yoksa ve ben sanal alemde yani internette bu işler nasıl oluyor nasıl satılıyor traktör internet üzerinden bunları bilmiyorsam ben neden piyasası zayıf makina alıpta fazla zarar edeyimki
günümüzde traktörlerin beygirgücü ve birçok teknolojik özellikleri azbuçuk birbirine yakınken fiyatları arasındada uçurum yoksa aldıgımda işte ozaman en çok piyasası olanı almak isterim muhtemelen herkeste bunu ister
ramazan bşlamadan 2 gün önce erkunt bayisindeydim fiyat sordum 55liklerine 34bin dedi kabinsiz tek çeker o traktörü fazla incelemedim ve 70lüks tekçeker kabinsize baktım inceledim 53500den başladı 49bine kadar indi biraz zorlasam belki dahada inerdi ama bizim burda adam bayiligi açalı 4 ay oldu evime kadarda geldi tarlada çalışırkende geldi illa verelim 1 tane diye ve 4 ayda sattıgı traktör 30 ve 1 tane girmedi biizm köye hala bundan öncede başka bir galerici bayiligini yapıyordu erkuntun oda satışların çok düşük olmasından kapattı dükkanı hatta o kapatan kadirli ilçesindeydi amcaogluma çiftçeker 70lüks ve kabinli traktörü çok makul bir fiyata verecekti 4lü pulluk da hediyesi olacaktı tabi yinede almadı
okadar promosyon yapıyorlar ama satılmıyor yinede
hele birde bayi nin ilk cümlesi siz çin malı (nh) traktör kullanıyorsunuz hindistan (mf) malı kullanıyorsunuz erkunt türkmalı diyorsa kusura bakmasında geliş fiyatına verse traktör satamaz.rakibinde olsa yalan yanlış ithamda bulunmayacaksın karalamayacaksın
ayrıca ısrarla şunuda belirteyim ben bu site bazen msj yazdıgımda marka fanatikligi yaptıgımı düşünen olabilir fakat benim böyle bir ihtiyacım veya sıkıntım yok elimden birçok farklı traktör geçti halada 3 farklı traktör var elimdeki traktörlerinde kötü özelliklerini ısrarla belirtiyorum neresi hangi özelligi kötüyse.

Birbirinizi kırdığınıza değmez arkadaşlar. Adam pire için yorganı yakıyor diyorum ama o ilanda bi gariplik var adam gerçekten memnun değilse ilana bir sürü ıvır zıvır yazmaz motorum güzeldir, ihtiyaçtan veya büyütmek için satıyorum yazar ve elinden en az zararla çıkarmaya bakar. Mantıklı olan bu. Bir de burada bi arkadaş yazınca bende farkettim 100 saatteki traktörün ön lastiği bu kadar bitmez neredeyse diş kalmamış ya da resimde öyle gözüküyor. Belki de traktör 500 600 saatte. Yani bu kadar mantıksızlığın olduğu bir ilana nasıl mantıklı bir yorum yapabiliriz ki.
Ben erkuntu fuarda gördüm açık söylemek gerekirse fena bir motora benzemiyordu, motorun perkins olması şanzumanın zf olması güzel bir şey pek zf şanzımanı tanımıyorum ama perkins motorlar mf lerden bildiğim kadarı ile güzel iktisatlı motorlar. Ancak bana da tuhaf gelen şeyler oldu yani dönümde 750 gr yakıyor dediler olabilir ancak buradaki kullanıcılardan duyduğum kadarı ile 1 ile 2 lt arasında yakıtı var dönümde, demekki her yerde 750 gr mazotla çift sürmek zor erkuntla, birazda yapılan işe ve toprağın durumuna bağlı. Burada bir soru işareti oluşuyor insanların aklında. Ama şurada ölçtük 750 gr yaktı ancak bu yerin durumuna göre değişir deseler daha farklı bir izlenim oluşurdu. Çekiştirmelerde genelde galip bu güzel bir şey ancak traktörü kaç kez çekiştiriyoruz ki. Ben daha hiç traktör çekiştirmedim ve buna da karşıyım yazık çünkü o mazota o lastiğe yazık. Nacizane bu konularda birbirimizi kırmayalım gereksiz yere diyorum sayın arkadaşlarım. Sitemiz çok güzel facebook ve twitter hesabımı dondurmum bilgisayar çok vaktimi alıyor diye ama buraya bakmadan edemiyorum:)

Senin dediğin yoldan gidersek, biz de aldığımız da Erkunt piyasası iyiydi. Biz de ona binaen aldık. Ama şu anda piyasa durgun geçiyor. Birazda LS gibi yeni markaların ilimize gelmesi de bunda önemli rol oynamış olabilir. Düşük fiyata adamlar kabinli nerdeyse full traktör almışlar. Bizim köyde de Nh fazla tutulmuyor. Biraz da insanların alacağı traktöre güvenmeleri ile alakalı bir durum sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...