SALİH'İN 2006 MODEL BAŞAK 4*4

• Konbuyu başlatan kuyucakli_26
  • Başlangıç tarihi
: SALİH'İN 2006 MODEL BAŞAK 4*4

salih link=topic=425.msg5532#msg5532 date=1201039198' Alıntı:
doru adas ben bı bakım k.karabekırede case bayısı acılmıs ekın traktor dıye bı fırma almıs bayılıgı polatlıda hıc alan olmusya case aslında orayada bı gıtsem baksam merak ettım ha bayıyı
POLATLIDAKİ BAYİİYE GİDERSEN BENDEN BAYRAM AMCAYA SLM SÖLE POYRAZLI SALİH DEYİNCE TANIR

walla adem ben kullanan bırı olarak bu kaportayı aslla tavsıye etmem cunku bı mazot koyuyom canım cıkıo canm depo ıle eksozu yan yana koymuslar tenekeyı yerden kaldırıp hıcbı yere koymadan dırek ıcne doldurman gerekıo oda cok zor yarısı bosa yanı yere ddokuluo ben kopttaya vcıkıom ole koyuyom yanı gerısın sen dusun

ARKADAŞLAR BİDE BU BAŞAK TRAKTÖRLERİN 8 SİLİNDİR OLANLARI VAR FELAKET MOTOR BEN BİR KERE KULLANDIM SAAT TE 65 KM HIZ YAPIYOR VE ÇEKİCİDE 110-90 NEW HOLLAND DAN İYİ

YAKITIDA ONDAN DÜŞÜK

onemlı deıl memet kardes sende saol
ya aslında hos bı durum deıl kullanıcı ıcın bız pullugu takacamız zaman en az 4 kısı cagırıoz pulluk alpler marka cukler ıle hıdrolık kolu tam acııkken bıle pulluk araya gırmıo elle bı tarafı kaldırıp once takıoz sonra otekı tarafı elle kaldırıp takıoz pulluk takılı oldugu zxzamanda zaten demırı tam sıkıyom arada 3/4 mm mesafe kalıo bazen terlerde arka tekere bıle surttugu oluo zaten bız onu bı bu sene nadasta kostuk oda 15/20 donum suryom gerı ewe gelıodum hararet yapıodu ınanırmısınız bılmem ama kısın bıle bos sekılde hararet kırmızı sınıra dayanıo acayıp sekılde gıderken bayllma yapıo hatalı uretmısler ıste ama yenıler nası bılmıom bı onlar olsaa neyse ama bazende durdugun zaman dıreksıyonu cevırıon ama tekerler donmuyo bole bıseye hayret ettım kac senedır traktor kullanıoz bole bısı ıle ılk defa karsılastık dıreksıon donuo teker donmuyo durdugu yerde
ha sunuda soleyım ben bunları kotulemek ıcın deıl mılletı bılınclendırmek ıcın yazıom eskı basak 4*4 lerden almayın mekanıkte randıman vermıo bız zaten hgalerıye cektık ama alan olmadı sımdı garajda nolcak bılmıom

Ynt: SALİH'İN 2006 MODEL BAŞAK 4*4

güzel resimelr paylaşım için sağ ol yanlız mavi ışıklarlarında motora ayrı bi güzellik kaymış :D:D:D:D
güzel resmler

saol yorum ıcın o lambaları taktırmak ıcınlambaların 2 sınıde deıstırdık