SALİH'İN 2006 MODEL BAŞAK 4*4

• Konbuyu başlatan kuyucakli_26
  • Başlangıç tarihi

: : SALİH'İN 2006 MODEL BAŞAK 4*4

salih link=topic=425.msg2588#msg2588 date=1198856535' Alıntı:
muhaa*-*- muhaa*-*- arkaadaslar bu reklamı ızleyıınn coook superrr mustafa saolasınn yaww her ızledıgımmde kopuomm ben zaten cıfcı olsaydımm sımdıye dunyanın en buyuk cıfcısı olurdumm zatı ben 3 yasında koyun butun tarlalarını surerdımm 3 yasında 40000 donum tarlam vardı bılemedın 35,000 yıne bole 3,5 yasnda falanım tarla suruyom bı konvoy geldı tarlaya kımmm?? nh sahıbı vehbı kocc dedı hemen sana 8 tane t8040 gel fabrıkya alll nhnın reklamını yapp ben naptımm almadımm muhaa*-*- muhaa*-*-

Salih senaryoda süpermiş ya. muhaa*-*-

: SALİH'İN 2006 MODEL BAŞAK 4*4

bir zamanlar ankarada boş arazi bırakmazdım heryeri sürer ekerdim 1800lü yıllar altımda da fendt vario 900 ;D ;D :D :D

*098*- muhaa*-*- muhaa*-*-su reklamı bı ızleyın arkadaslar seneryolar super gıdıo bu arada

melıh kardes onlar park lambası bızım sag farın canak kırıkmıs oda sureklı ampulu patlatıodu sonra servıse gıttık farlar deıstırmeye sonra parklarıda mavı yaptırdık hazır lambalar acılmısken onlar lamba deıl park arada cıkıom polatlıda ust lambaları acıom sarıyıda acıom bıde mavıyı carsıda herkes bakıo ıcımden dıom basakında havası varmıss yaw bee muhaa*-*- muhaa*-*-

KARRIŞ KARIŞ BİLİRSİN ŞU POLATLININ YOLUNU İKİ DUBLE İÇDİN YA ALAMIYON SOLUHU GÜZELLL GÜZELLLLL NEWHOLLADD GÖRMEK İSTERİZ

Traktörün güzelmiş Ortağım. Vİdeosu felan varsa yolla izleyelim.
Hiç olmazsa yazın gönder. TŞK EDR.

kardes elımde cok guzel vıdeolar vardı cs tarlada battı yazın td85ve basakla asılarak cıkarttım o vardı kamyon batmıstı o vardı ama benım samsung dayım aldı oda sılmıs hepsını yoksa gondetcektım bırıyle okey
melıh guzel yassmıssın ama ne dedıgını pek anlayamadım
koray topragım saolasın yorumların ıcın
melıh ve koray sız bılırsınız belkım bızm koye bu sene eskıpolatlı koyunden gedıler bıcıme adamın adı husamettın bu sene yenı almıs cs540 bıde td85 ıle td95 ı var eskı bıcercılerden anırsınız belkı sızde bıcercısınız nede olsa

ıyıde sen case ıle basakı kıyaslayamassınkı ayrıca sunuda souyum basakta 76hp 3100cc motor var yanı oda bos motor deııll
casenın 70lıgını her sekılde gecer ben basaka kotu derken cekısıne yakıtına solemedım kabıne soledımm basak gayet ıyı traktor bızımkı cok konforsuz ama yenılerıde klıma falanda varmıss yanıı

salih link=topic=425.msg5399#msg5399 date=1200950879' Alıntı:
ıyıde sen case ıle basakı kıyaslayamassınkı ayrıca sunuda souyum basakta 76hp 3100cc motor var yanı oda bos motor deııll
casenın 70lıgını her sekılde gecer ben basaka kotu derken cekısıne yakıtına solemedım kabıne soledımm basak gayet ıyı traktor bızımkı cok konforsuz ama yenılerıde klıma falanda varmıss yanıı
sen bunu banamı dion
bana diyorsan eğer hangi yorumuma karşılık yazdın ben anlamadım

malıclı emre yazdım hemde neye dayanarak case daha ıyı yazmıs anlamadım yanı nesı ıyıymıssu casenın cozemedımm acıklarsanız sevınırım

salih link=topic=425.msg5511#msg5511 date=1201035979' Alıntı:
malıclı emre yazdım hemde neye dayanarak case daha ıyı yazmıs anlamadım yanı nesı ıyıymıssu casenın cozemedımm acıklarsanız sevınırım
ADAŞ AÇIKLAMAYLA ANLAŞILMAZ SEN ENİYİSİ ENYAKIN Bİ CASE BAYİİNE URA
AYRICA ARKADAŞLAR EVANECENCEnin KONSERİ WARMIŞ YAKINDA İSTERSENİZ BİGÜN ORDA BULUŞALIM

doru adas ben bı bakım k.karabekırede case bayısı acılmıs ekın traktor dıye bı fırma almıs bayılıgı polatlıda hıc alan olmusya case aslında orayada bı gıtsem baksam merak ettım ha bayıyı