Özenle bekledigim hassas makinelerimden biri sonunda memlekete adim atti

Hayırlı olsun Ethem. Güle güle kullan diyecem de senin çiçekler kocaman oldu. Bunu niye geç aldın...![]()
hayırlı uğurlu olsun sakalak 13 ve 18 li yeni makine çıkarmış tam sizlik olurduneden baltalı aldınız sorması ayıp diskli yerine
haklısınız maliyet artıyor bunlarda guzel hayırlı bereketli olsunBizim buralarda diskli gitmiyor aslinda katlamali 8 li alicaktm ama maaliyet iki katina cikiyir 6 li ayaklar pistonla oynar teleskopik aldim bnde
haklısınız maliyet artıyor bunlarda guzel hayırlı bereketli olsun
Hayırlı uğurlu olsun, siftahı 2018 sezonuna anlaşılan.
Böyle fırsatlar iyi oluyor gerçekten, fakat pek çok çiftçi en erken 1 yıl sonra kullanacağı makineye para yatırmıyor.
Hayırlısı olsun güle güle kullan. Sezonu biten malı almak gercekten hesapli olmalı
Ethem ağam hayirlisi olsun makinalariniz. Kubotanin oyuncaklari geliyor yavas yavas heralde [emoji4]
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın düzgün atmayan makinanız ne markaydı benimde aynı şekilde düzgün atmıyor bende verip şakalak almaya niyetim var fiyatları nedir makinanın
Makine kurt 2007 modeldi cok memnunduk ama iki senedir iki atiyor bazi yerlerde biriktirip birakiyor ayna firca degistirdik vakumda sikinti yok ama dislilerde bosluk var sanirim onun yerine genelde bunu kullanicaz artik
Bendede kurt var 3 sene önce aldım aldığımda beri atışı güzel değildi peki şakalağın fiyatı ne kadar acaba