abi faydasini guruyor gibiyim ben kizginlik sorunu icin kulaniyorum su anlik iyi gibi kulanmaya devam edicem tavsiye ederim bi dene memnun kalirsin insallah .hacimmet link=topic=50616.msg568252#msg568252 date=1332605835' Alıntı:Keşke faydasını gördüysen bilader
Ben yem katkı tozlarını kullnıyorum bazı hayvanlarda kızgınlık sorunu var denk gelirse alacağım am pahalı bence süt veriminde artış oluyormu geçen veteriner arkadaşta 'tekvit-F' diye toz vardı %10 süt artışı yapıyormuş orada kullananlar anlatıyordu karaciğer sorunlarını çözüyormuş sahibi dediğimiz çıkmassa para almayacağız ve üstelik işletmenizde hayvanlarınızda kontrol yapacağız demişler onu alıp bir deneyeceğim 25 kgr 90 tl ye felan alabilirim.Hebun021 link=topic=50616.msg568257#msg568257 date=1332606346' Alıntı:abi faydasini guruyor gibiyim ben kizginlik sorunu icin kulaniyorum su anlik iyi gibi kulanmaya devam edicem tavsiye ederim bi dene memnun kalirsin insallah .
Biz bir hesap yaptık,evdeki balyaları satsak nerden baksan en az hayvanların yarısı kadar para ediyor abi768 link=topic=50616.msg654336#msg654336 date=1353963116' Alıntı:Yalama taşlarını hayvanların tuz ihtiyaçlarını karşılamaları için özellikle yaz günleri zaman zaman kullandım. Diğer markalara göre daha uzun ömürlü oluyorlar,çabuk bitmiyorlar... Bu aralar kullanmıyorum, iştahları kapansın diye bakıyorum zaten. Böyle giderse samanlıkta saman maman bırakmayacaklar,samanın sınırlı olduğu bu yılda sanki daha çok iştahları açıldı... İki gün önce saman aramak için köye 45 plaka bir kamyon gelmişti samanı fazla olanlar balyanın tanesini 12 liradan sattılar. O kamyonun gittiği yerde o balyaları kaç paraya alacaklar ve nasıl para kazanacaklar akıl ermez, Allah yardımcıları olsun.
Buraya gelmiştir burda saman artık balya hesabından çıktı kilo 800 balya 17 18 lira valla allah hayvancının yardımcısı olsun768 link=topic=50616.msg654336#msg654336 date=1353963116' Alıntı:Yalama taşlarını hayvanların tuz ihtiyaçlarını karşılamaları için özellikle yaz günleri zaman zaman kullandım. Diğer markalara göre daha uzun ömürlü oluyorlar,çabuk bitmiyorlar... Bu aralar kullanmıyorum, iştahları kapansın diye bakıyorum zaten. Böyle giderse samanlıkta saman maman bırakmayacaklar,samanın sınırlı olduğu bu yılda sanki daha çok iştahları açıldı... İki gün önce saman aramak için köye 45 plaka bir kamyon gelmişti samanı fazla olanlar balyanın tanesini 12 liradan sattılar. O kamyonun gittiği yerde o balyaları kaç paraya alacaklar ve nasıl para kazanacaklar akıl ermez, Allah yardımcıları olsun.
Evet fazla hatta yeni ürünleri bende bilmiyorum. Sen neye ihtiyacın var söylersen bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırımSiteye baktım bir sürü cesit var hangisini nasıl seçip alacaz o da var