Rasyon hesaplamayı biliyormusunuz,
Biliyorsanız nereden öğrendiniz,
Bilmiyorsanız kime yaptırıyorsunuz,
Hiç önemsemediğiniz bir konu ise, et ya da süt veriminizde hedefinize ulaşmak için ne gibi bir besleme yöntemi kullanıyorsunuz?
Ya da rasyonda Kesif Yem (Fabrika yemi), Silaj, Kuru ot (Yonca vb), Dolgu Yemi (Saman, Küspe vb) oranlarınız nelerdir.
Aynı öğünde denk gıda oranını her 1 TL düşürebildiğinizde sonuç ne olur?
Bu konuda söyleyecekleriniz, paylaşabilecekleriniz var mı?
Biliyorsanız nereden öğrendiniz,
Bilmiyorsanız kime yaptırıyorsunuz,
Hiç önemsemediğiniz bir konu ise, et ya da süt veriminizde hedefinize ulaşmak için ne gibi bir besleme yöntemi kullanıyorsunuz?
Ya da rasyonda Kesif Yem (Fabrika yemi), Silaj, Kuru ot (Yonca vb), Dolgu Yemi (Saman, Küspe vb) oranlarınız nelerdir.
Aynı öğünde denk gıda oranını her 1 TL düşürebildiğinizde sonuç ne olur?
Bu konuda söyleyecekleriniz, paylaşabilecekleriniz var mı?