Maşallah Cemal Ağa iki biçerdöver birden calistiryosunHasadimizi bugun yaptik Allah bereket versin
Ekli dosyayı görüntüle 50607Ekli dosyayı görüntüle 50608Ekli dosyayı görüntüle 50609
Maşallah Cemal Ağa iki biçerdöver birden calistiryosunHasadimizi bugun yaptik Allah bereket versin
Ekli dosyayı görüntüle 50607Ekli dosyayı görüntüle 50608Ekli dosyayı görüntüle 50609
Inşallah sende alirsin abi burda biri 4 75 aldi ona bindim ama o pek 4 silindir tadi vermediSağolasın kardeşim
Traktor emanet köyden arkadaşin TD75D
Arpayı o aldı onda 2 traktor vardı birini emanet verdi benimkinde balya makinası takılı calışıyordum acele bictik ama ilk defa TD75D ye bindim 15 yıldır td 65 kullanmama rağman arada yerli ile ithal kadar fark var oda 4 piston farkı ben bukadar farklı performans beklemiyodum bictikten sonra yonca bağlamaya gittim benimki Altımda leyland gibi geldi [emoji1][emoji1]
Biz ektik bu sene daha hasat yapmadik guzel duruyo bakalimArpa ekecek olanlara şiddetle progen finola tavsiye ederim 15 Dekar Alandan 165 Çuval arpa aldık çuvallarım 48-52 arasında geziyor ortalaması bu da 8000 kg sağlam verim demek 530 kg verime tekamül eder. Kesinlikle tavsiye ederim.
Champie kiracta ;550 kg verdi bende,Deneme için finola ekmiştim 3 dekar kıraç yerde 500 kg verdi.Çok tarlada ortalama ne olur bilemem.Ama taneleri ramatadan daha dolgun.
kısmen yatmasına karşın taban 5 dekardan net 600 kg verdi. 7 dekar yerde de zeus var henüz biçimi olmadı orası daha iyi gibi biçildiğinde verimi paylaşırımDeneme için finola ekmiştim 3 dekar kıraç yerde 500 kg verdi.Çok tarlada ortalama ne olur bilemem.Ama taneleri ramatadan daha dolgun.