MasaAllah Cemal abi,bereketli olsun.
MasaAllah Cemal abi,bereketli olsun.
Maşallah kardeşim çok güzel duruyor bereketli olsun
Sağolasın teşekkür ederimMasaAllah Cemal abi,bereketli olsun.
Teşekkürler ederim abi sağolasınMaşallah kardeşim çok güzel duruyor bereketli olsun
Teşekkür ederim 15 gune bicilir genelde 15 hazirqnda baslardi busene yagışlardan 1 hafta gec baslayabilirBereketli olsun.10 güne biçilirmi bunlar.Bizdede böyle traktörün ezdiği yerler yeşil hala.
Maşallah Allah bol kazanç nasip eylesin. Arpalar kıraç arazimi yoksa sulama yapiyormusunuz.
Teşekkür ederim krac bizde dabanda bile sulama hic olmaz yagışlar yeterince yağıyor şükürMaşallah Allah bol kazanç nasip eylesin. Arpalar kıraç arazimi yoksa sulama yapiyormusunuz.
maşallah bereketli olsun.
Memnunmusun benimde ramata birakalimmi tohum seneyeHasadimizi bugun yaptik Allah bereket versin
Ekli dosyayı görüntüle 50607Ekli dosyayı görüntüle 50608Ekli dosyayı görüntüle 50609
Bölgenin en verimlisi suan icin kantara girince yazarim net verimiMemnunmusun benimde ramata birakalimmi tohum seneye
Bizde daha iyi çeşitler var ama sapi cok güzel yaprakli yumuşakBölgenin en verimlisi suan icin kantara girince yazarim net verimi
Bereketli olsun Cemal abi bu arada motoru mu degistirdin bayadir foruma giremiyorum yeni fark ettimHasadimizi bugun yaptik Allah bereket versin
Ekli dosyayı görüntüle 50607Ekli dosyayı görüntüle 50608Ekli dosyayı görüntüle 50609
Sağolasın kardeşimBereketli olsun Cemal abi bu arada motoru mu degistirdin bayadir foruma giremiyorum yeni fark ettim
Kolay gelsin bereketli olsun cemal abi çok haklisin bende geçen gün 100 td ye bindim birkaç tur tarla sürdüm gram kesilme yok 65 e gelince hayattan beziyor insan [emoji16] birgün 75 lik alirsin umArımSağolasın kardeşim
Traktor emanet köyden arkadaşin TD75D
Arpayı o aldı onda 2 traktor vardı birini emanet verdi benimkinde balya makinası takılı calışıyordum acele bictik ama ilk defa TD75D ye bindim 15 yıldır td 65 kullanmama rağman arada yerli ile ithal kadar fark var oda 4 piston farkı ben bukadar farklı performans beklemiyodum bictikten sonra yonca bağlamaya gittim benimki Altımda leyland gibi geldi [emoji1][emoji1]