Maşallah bereketli olsun abi . Tkk ye üye olmak için ne yapmam gerek?
Maşallah bereketli olsun abi . Tkk ye üye olmak için ne yapmam gerek?
Müracaat etmen gerekir.Uzerine ait az yada çok tarla tapusu ve beraberinde hayvanlarında varsa bunlarla beraber kiralık tuttuğun araziler varsa.Maşallah bereketli olsun abi . Tkk ye üye olmak için ne yapmam gerek?
Doğrusu bizim köyde hiç mi hiç üye olan olmadı nedir bunun olayı? Faizi mi var içeriği hakkında bilgim yok. Lâkin eğer faizli birşeyse Allah korusun ams devletin vatandaşına hele ki devlet varlığını daim ettirecek bir sektöre faizli kredi vermesi haramın en büyüğüdür. Yeryüzünde köylüsünü (üretinini) bataklığa koyan bir devlet varmıdır!Faizli işe girmek günah değil mi üstad
Allah korusun elindeki mal varlığını kaybedersin kardeşim sakın üye olma çiftçiye bir kuruş faydası yok.Maşallah bereketli olsun abi . Tkk ye üye olmak için ne yapmam gerek?
Mehmet bey merk ettim arı kovan başına kaç tl destek veriliyor.Müracaat etmen gerekir.Uzerine ait az yada çok tarla tapusu ve beraberinde hayvanlarında varsa bunlarla beraber kiralık tuttuğun araziler varsa.
Hayvancılık|,arıcılık yapıyorsan.çks kaydı olmak şartı ile üye olabilirsiniz.
Bu konuda internet sitesinde ulaşabilirsiniz.
Kooperatifler dışarıya muhtaç olmadan ihtiyaçlarını karşılayıp hasatta ödemek üzere nakti ve aynı kredi ihtiyaçlarınızı karşılar. Kredi kullanmak her konuda olduğu gibi tarımda da sorumluluk gerektirir.Maşallah bereketli olsun abi . Tkk ye üye olmak için ne yapmam gerek?
Faiz oranları dedikleri gibi değil katkı payı adı üzerinde fahiş faiz uyguluyorlar üye olmani kesinlikle tavsiye etmem biz öyle bir hata yaptık işin içinden çıkamıyoruz başkalarının başı yanmasın bariMaşallah bereketli olsun abi . Tkk ye üye olmak için ne yapmam gerek?
Gecen yil %35 faiz uyguladilar 100binliraya 135 binlira faiz odedim keske tefeciden para alsaydim tefeci 100binliraya 140 binlira istiyor para elinde oldumu alirken kazanirdim en azindanFaiz oranları dedikleri gibi değil katkı payı adı üzerinde fahiş faiz uyguluyorlar üye olmani kesinlikle tavsiye etmem biz öyle bir hata yaptık işin içinden çıkamıyoruz başkalarının başı yanmasın bari
Ramata candır
Ramata yaprak leke hastalığında çözümü amistar tiro.Vardı yok etti.Ramata verimi güzel ama son dönemde nitrat şart.6 sıralı oldğu için taneler cılız kalıyoe gübre az olunca.Ramata (30kg/d) - Novadsadski (20kg/d)
Ekim tarihi : 15 Ekim
Hedef verim : 1200kg/dekar
Gübre : Tabana 20-25kg civarı DAP + mibzerin ayarsızlığı yüzünden 20kg yüze fırfırla DAP + 30kg yüze Üre + Ot ilacı ile beraber çinko ve üre
Kardeşlenme sonuna doğru ramata daha iyi gelişti. Nova arpa yaprak yanıklığı hastalığına erken dönemde yakalandı ve ilaçlamayı 1 ay önce yaptığımdan yaptakların daralması ve gelişmenin durması söz konusu oldu. Nova ekeceklere tavsiyemdir fungusitleri belirtileri gördüğünüzde atın. Ramatada mantardan etkilendi ama ne kadarda geç kalsak o toparladı Ekli dosyayı görüntüle 46565
Bereketi bolsun Cemal kardeşim gürünüm çok güzel maşallah ,
Sağolasın abi teşekkürlerBereketi bolsun Cemal kardeşim gürünüm çok güzel maşallah ,