Ekim tarihi 3 aralık
Kullanılan tohum 27 kg dekar
Gübre 15 kg
Ekli dosyayı görüntüle 44245Ekli dosyayı görüntüle 44246
Kullanılan tohum 27 kg dekar
Gübre 15 kg
Teşekkür ederim geç ekim yaptık kış sert olur diye ama tam tersi bahar havası gibi geciyorBereketli olsun.Çıkışlar çok iyi.Sık atmışssın sanki 23 kg yeterli oluyordu.Çok kardeşlenir verimide iyidir.
Sağol mahmut kardeşimMaşallah bereketli olsun güzel çıkmış cemal abi
Teşekkür ederimMaşallah bereketli olur inşallah
Bilecik e yakında turunçgil ekicen, az kaldı. Kasım ayında yonca biçip balya yaptın, daha ne olcak[emoji6]Teşekkür ederim geç ekim yaptık kış sert olur diye ama tam tersi bahar havası gibi geciyor
Tesekkür ederimMaşAllah bereketli olsun inşAllah
Böyle giderse martta ilk bicim ve balyayı yaparımBilecik e yakında turunçgil ekicen, az kaldı. Kasım ayında yonca biçip balya yaptın, daha ne olcak[emoji6]
Sagolun teşekkurlermaşallah abi güzel görünüyor
İyi akşamlar Cemal kardeşim , takastan gelen muayyer motor var, satıcı benim bacanak senin için aradım , peşin 20 ye bırakıyor , niyetin varsa haber et ben satıcıya kefilim traktör ustası motor ilk sahibinden muayyer .ben kâr istemiyorum 2500 düşürdüm [emoji4]Teşekkür ederim
Sağol abi ünivarsal düsunmüyorum
Allah gönlüne göre versin , bu traktör 15 senelik traktör ustası bacanakta güvendiğim için söyledim yoksa aracı olmayı sevmem.mf 240 hiç kullanmak nasip olmadı , efsane diyorlar, vardır elbet bi bildikleri. Sana tavsiyem, bir traktör ustasına bakıt, 135 in rektefesi 6 binlirayı geçiyormuş.Sağol abi ünivarsal düsunmüyorum
Sadece mf240 hem yakıt hem piratiklik olarak suan 3 tane buldum burda pazarlik aşamasındayz
Bayadir universallara bakiyorum ama cok para istiyorlar. 20 lirada cok.
3 tl vadeli aldım tkk danTohum çok pahalıydı.3,20 tl'ye aldım. siz kaça aldınız?