Pulluk secimi

Allah kazasız belasız binmek nasip eylesin mükemmel bir traktörün var Allah bizlerede nasip etsin inşallah... Konuya gelince benim tavsiyem 4lü 14-16-18 inç ayarlı hidrolik iş genişliği ayarlı dönerli pulluk al... 2 sorum var... Senin traktör ne malı? Birde pullukta dekara ne kadar yakıyor?

Allah kazasız belasız binmek nasip eylesin mükemmel bir traktörün var Allah bizlerede nasip etsin inşallah... Konuya gelince benim tavsiyem 4lü 14-16-18 inç ayarlı hidrolik iş genişliği ayarlı dönerli pulluk al... 2 sorum var... Senin traktör ne malı? Birde pullukta dekara ne kadar yakıyor?

Öncelikle iyi dileklerinize çok teşekkür ederim Ömer abicim. Traktörün pazarlığını yaptım kaporasına da verdim bu gün ama daha gelmedi gelince sizlerle zaten paylaşırım. Bendeki de Deutz 80 bg bunlar Alman İtalyan ortak yapımı bildiğin margurus var ya işte o marka. Yani Alman malı bendeki 80 bg henüz rodajını tamamlamadı 200 saatte ve 4 lü 12 li ünlü pulluk kullanıyorum dekara 1,8 ila 2 litre arası yakıyor şu anda ama uzun saat kallananlar 1.5 un altında yakıyor diyorlar