Teşekkür ederim hocam çok sağolunHayırlı olsun.
Güle güle kullanın.
Teşekkür ederim Murat abi evet öyle oldu , ölçmedim abi cm den ziyade kategori olarak överum açılı tam devirici tip kulak yapısıMuhammed hayırlı olsun.Araştırmaların sonucunda istediğini bulmuşsun.Kulaklar kaç cm
Teşekkür ederim Erkan abi sağolasınHayırlı olsun. Güle güle kullanın....
Teşekkür ederim . Aslında hesapta dönerli vardı ama hem 5li olarak hemde 100cm ara olunca dönerli tercihimiz iptal oldu ileride nasipse artıkHayırlı olsun.Keşke almışken döner kulak alsaydın.
Çok teşekkür ederim , fabrika ile irtibata geçtim ve Bülent Bey sagolsun kendileri için çok faydalı olacak bir calışma olduğunu ve ortak bir calışma yürütebilme durumumuzu sordu bende memniniyetle kabul ettim bunu her firma yapmaz onlarda bize firsat sundu bizde uyguladık ve ortak calışma başarı ile sonuçlandı tekrar teşekkür ederimHayırlı olsun çalışmalarınız için de tebrikler.
Çok teşekkür ederim .Merhaba,
Öncelikle çalışmanızı tebrik ederim ve ürünün sizlere hayırlı olmasını dilerim.
Sakıncası yoksa Standart bir Aydın 5'li profil şase pulluk ile sizi geliştirdiğiniz pulluk arasındaki bazı teknik bilgileri paylaşabilirmisiniz ?
Standart Profil Şase Aydın pulluk kg =?
Sizin kullandığınız pulluk kg=?
Standart Profil Şase Aydın pulluk şase yüksekliği =?
Sizin kullandığınız pulluk şase yüksekliği=?
Standart Profil Şase Aydın pulluk bilek arası cm=?
Sizin kullandığınız pulluk bilek arası cm=?
6 Farklı tipte denediğiniz kulakların özellikleri ve bunların arazi performansları hakkında yorumlarınız (pozitif ve negatif ) nelerdir?
Saygılarımla...
Hayirli olsun güle güle kullaninBir sure once ozellikle dane misir tarlalarinda tikama yapmadan ve iyi deviren bir pulluk icin arastirma icine girmistik diger markalarida ayni tarlada denedik ve Aydin Pulluk sahibi Bülent KOÇ beyle irtibata gectik birlikte ben kendim Yüksek Ziraat Mühendisi olarak arge calismasi yuruttuk 6 farkli tip kulak getirdiler Aydindan Eskisehire iki kere servis geldi ve tum gun ugrastik en iyi deviren kulak tipini belirledik şaseyi 85cm yukseklik bilek aralirini ise 1metre yaptik hic bir islem yapmadan bile bicerin arkasindan girilen yerde tikama sifir devirme muazzam ... pulluk 5li 140mm profil şase 12 14 16 18 inc mekanik ayarli bir pulluk oldu dane misir tarlalari icin artik sorun cozulmustur kendilerine tekrar teşekkür ediyoruz
Çok teşekkür ederim sağolunHayirli olsun güle güle kullanin
Bizim torunlar görürmü acebaHayırlı olsun.
Bu kadar ileri teknoloji üreten dünyada,çamur tutmayan kulakları, zorlanan çiftçinin hizmetine sunmayanlar utansın diyecem'deeee,
Bilmem bana kim katılır.
Teşekkür ederim Yusuf abicim çok haklisin bakalim ne zaman göreceğiz o günleri yakın olmadığı kesin deHayırlı olsun.
Bu kadar ileri teknoloji üreten dünyada,çamur tutmayan kulakları, zorlanan çiftçinin hizmetine sunmayanlar utansın diyecem'deeee,
Bilmem bana kim katılır.
Yakın gibi Muhammed,ünlü önümüzdeki yıla çıkarmak için uğraşıyor.Bakalım bekleyip göreceğizTeşekkür ederim Yusuf abicim çok haklisin bakalim ne zaman göreceğiz o günleri yakın olmadığı kesin de