Pulluğun yerine olabilecek başka bir alet olsaydı Avrupa’da çoktan pulluk bırakılırdı . Benim ölçü kıstasım bu [emoji16]
Hızlı işçilik için avantajlıErkenci bir bugdaydi yağışta duzgun olunca ikinci mahsul gecte olsa aycicek ektim
Aycicekte ot
İlaci kullandığımdan hicbir problem olmadi makinenin gectigimyerde kesinlikle
Ot kalmiyor yanlarda kelebek bicaklarda bulunuyor ustteki demirde egik oldugundan toprak devriliyor birde sürat eklenince toprak yogruluyor merdanede tavi kaçırmıyor ama gel gelelim kislik bekletme yaparken pullugu birakip bununla sürmem. Bunun isi zaman kazanip kombin yapmak gibi birsey pulluk denemez
Pulluğun yerine olabilecek başka bir alet olsaydı Avrupa’da çoktan pulluk bırakılırdı . Benim ölçü kıstasım bu [emoji16]
Nadasa bırakmıyorsunuz yoksa nadasa kalan yerlerimi dediğin şekilde yapıyorsunuzKuru tarım buğday ekmek için kültivatör ile sürüyoruz sadece, ekmeden önce yine kültivatör ile işleyip öyle buğday ekiyoruz
Ayçiçek yerine buğday ekiliyor, kültivatörle sürüp ekim yapılıyor, buğday yerine ayçiçek ekiliyor pullukla sürüyoruz onuda ilk sürüm deNadasa bırakmıyorsunuz yoksa nadasa kalan yerlerimi dediğin şekilde yapıyorsunuz
İşte bence yapılması en doğru uygulama.Ayçiçek yerine buğday ekiliyor, kültivatörle sürüp ekim yapılıyor, buğday yerine ayçiçek ekiliyor pullukla sürüyoruz onuda ilk sürüm de