23 kg tohum kullandım sertifikalımaşallah süper işçilik yapmişsiniz tekirdağ buğdayı cok iri taneli 650 700 kg yapabilir dönüme ne kadar toğumluk kullandınız kardeşleşme nasıl ?
23 kg tohum kullandım sertifikalımaşallah süper işçilik yapmişsiniz tekirdağ buğdayı cok iri taneli 650 700 kg yapabilir dönüme ne kadar toğumluk kullandınız kardeşleşme nasıl ?
Evet ekim 27 de ektimOk edirneci22 arkadaşın resimlerdeki başaklar daha çiçekte o yüzden sordum
23 tane süt yapmış doldurucak inşallah 60 tane kapcik var benim saydigim60 tane dane saymışsın dane tutmuşmu diye sordum
tekirdag tohumu çok boylu sap verimi diğer cinslere bakarak çok fazlaBereketli olsun bu bugdayin ozellikleri hakkinda bilgi verirmisiniz.
Ok hemşerim hayırlı bereketli olsun
700 dedin begenmemekle ne alakası var 60 dane sayı 300 mu ediyor allah versin herkese hizmet eden alırEdirneci beğenmedinmi kiloyu
Bana mi sordun arkadaşım uzun bacak çok kardeş yapıyor rumeli cinsi buğday yerli tohum gecem yıl memnun duk bu yolda inşallah memnun birakirMaşallah bereketli olsun . Buğday cinsi uzunbacakmi yoksa normal kısa bacakmi birde bu buğday tohumunu tarım kooperatif te bulunur mu ve sizin orda buğdaylı kımıl vuruyor mu