pıoneer ANFORETA

Dekara verim hesabı bir ana başak iki kardeş dane sayısı bölü 3 çarpı metrekaredeki bitki sayısı çarpı bin tane ağırlığı eksi yüzde 20 yanılma payı

Evet şimdi söylüyorum ana basak 60 iki kardeş biri 48diğeri 57 bir metre kare de kaç basak vardır sayamadim tahmin ne kadar dir sizce 1 m2 kaç adet basak olur kardelenme çok iyi toprak hiç gözükmüyor yanj

Maşallah bereketli olsun . Buğday cinsi uzunbacakmi yoksa normal kısa bacakmi birde bu buğday tohumunu tarım kooperatif te bulunur mu ve sizin orda buğdaylı kımıl vuruyor mu

Maşallah bereketli olsun . Buğday cinsi uzunbacakmi yoksa normal kısa bacakmi birde bu buğday tohumunu tarım kooperatif te bulunur mu ve sizin orda buğdaylı kımıl vuruyor mu
Bana mi sordun arkadaşım uzun bacak çok kardeş yapıyor rumeli cinsi buğday yerli tohum gecem yıl memnun duk bu yolda inşallah memnun birakir