Maaşallah hayırlı bereketli sezon dilerim
dayımın kumsal bi arazisinde gördüm alan alan sararma vardı nitrat gübresinden sonra düzeldi
inşallah sonuda iyi olur sizin anforeta cinsine benzettim biz bu buğdayın cinsini bilmiyoruz geçen sene arkadaş 800 kilo aldı bu bugdaydan
yer tek parça 92 dönüm verim ne olur tahmin edelim bakalım arkadaslar toprak karatoprakArkadaslar bugün tekirdag bugdayimdan basak kopardım kahve më astım bir köşeye maşallah 60 tane dane var verim ne olur tahmin alalım bakalım altına 35 kg 20 20 usta1. Şubat 10 da 20 kg üre . sulfat Şubat 7 de 7 kg sülfat attım . üre 2.ure Mart 28 de 20 kg nisan 20 de 15 kg nitropower 33 yaprak Gübreler i Mart 20 de kök boğaz amino asit gübretasin 300 mg pas ilacı 4 Mayıs ta hektas in pas ilacı gübre 200 gr üre eritip . Konya şekerin biovin ve biovin plus tan 250 250 500 mg attım yaptığım işlemler bu lar
maşallah süper işçilik yapmişsiniz tekirdağ buğdayı cok iri taneli 650 700 kg yapabilir dönüme ne kadar toğumluk kullandınız kardeşleşme nasıl ?Ekli dosyayı görüntüle 19433 yer tek parça 92 dönüm verim ne olur tahmin edelim bakalım arkadaslar toprak karatoprak
Bereketli olsun dane tutmuşmu
Ok edirneci22 arkadaşın resimlerdeki başaklar daha çiçekte o yüzden sordum