Cemal geçmiş olsun.Ben 35 yaşindayim kendimi bildim bileli babam dahil hep o dukkandan alışveriş yapmış ama nasil oluyorda 8 yıllık depo malinı satacak kadar karaktersiz oluyor anlamadim fiyat olarak neredeyse piysasa uzeri aldik diyebilirim takmasi ona ait oldugu icin
Arka lastiklerde 2019 lassa takmiş yaziklar olsun boyle esnaflara ben bu adama guvendim garanti 3 yil dedi fatura bende dedi ama eski lastik fatura kesemez kezsede garanti 5 yil olmuş biteli şuanda fatura alamıyoruz banka dekontu cikardim ogun ibana atmistim ücreti yarin dekontla savciliğa basvurcam tuketici heyeti fatura istiyor
Cemal aynı sorun bendede var.2020 model 650 saat kullanımda bu tarz çatlak ve yarılmalar oldu.cuma günü dönecekler bakalım duruma göre burda paylaşacamArkadaşlar 80 90 saat Anca olmuştur
Traktor 2 aydır yatıyor dün tasadüf farkettim
Aldım yere resim attım kabul etmiyor kullanıcı hatası diyor napaýim heran gümleycek gibi sanki
Ekli dosyayı görüntüle 74165
Geçmiş olsun abi özkanın eksper no su varCemal aynı sorun bendede var.2020 model 650 saat kullanımda bu tarz çatlak ve yarılmalar oldu.cuma günü dönecekler bakalım duruma göre burda paylaşacam
Özkadan biriyle iletişime geçtim. Bakalım ne olacakGeçmiş olsun abi özkanın eksper no su var
İstersen verebilirim resim ve üretim tarihinin resmini istiyor sadice
Geçmiş olsun okuyunca aklıma geldi siz bilirsiniz geçen yıl uğurlu römork aldım 80bin ₺ ye kredili fatura falan vermediler senin faturayı bankaya gönderdik ödemen bitince bankadan alırsın dediler bende önemsemedim bankaya gönderdiği gerçek fatura mi ? Yoksa faturasız mal mı satmış bana ?Dün fabika ile gorüştükten sonra
Tekrar aldim yere geldim
Faturamı verirmisin fatura vermiyor
Sonra ben bu lastiklerin degişimini istiyorum dedim
Bana sen bunu 8 ay kullanışssın 3 bi tl üste alırım değişim yaparim dedi
Ben sikayette buluncam dedim git nere şikayet edersen et dedi
İlk tüketici hakem heyetine orası fatura olmadıgı icin savcılığa gonderdi
Savcılıga durumu anlattim faturamı da vermiyor diye
Karakola sikayet önce edecekmisiz
1 saat durumu anlattım elimde sadice banka dekontu ve lastik bedeli diye aciķlamada yazıyor
Sonrası şikayet dilekcesi mahkeme olucak ve bu 8 ay once alınmiş bi ürun 6 ay sonra hicbir hak talep edemicemizi söyledi
Mahkemede o itiraz eder ben buna o lastiği uygun verdim falan filan oyüzdün yine herzamanki gibi mağdur biz olduk
Siz siz olun en ufak alışveriste bile fatura gerekirse teslim fişinı alin bu benim arkadaş yok akraba bana yapmaz demeyin en az 30 40 yıllık bir esnaf bunu bize yapan
Teşekkür ederim fatura olmadan banka kredi vermez keşke fotokobi falan alsaydınız aldığınız yerde kopyası vardırGeçmiş olsun okuyunca aklıma geldi siz bilirsiniz geçen yıl uğurlu römork aldım 80bin ₺ ye kredili fatura falan vermediler senin faturayı bankaya gönderdik ödemen bitince bankadan alırsın dediler bende önemsemedim bankaya gönderdiği gerçek fatura mi ? Yoksa faturasız mal mı satmış bana ?
Bendeki lastiği görsen ağlarsın bidaha bisiklete takmazsın2018 yılından beri özka agri10 radyal lastik kullaniyorum fiyatına göre gayet düzgün bir lastik .
Ben memnunum.
Kullandigim traktor 100hp nin üzerinde bir traktor yaptığı ise ve güce göre bu lastik bence kötü değil. Starmax veya petlas tan daha sağlam diye dusunuyorum.
2015 yılinda özka ön çeker lastik aldım 500 saatte lastik bitti parça parca kat attı sonra starmax aldım baya kullandım aldim yere kesinlikle özka olmasın dedim oda kasti yapar gibi 8 yıllik depo malı lastik takmış özka pişmanlıktırBendeki lastiği görsen ağlarsın bidaha bisiklete takmazsın
Cemal lastikler garantiden değişti.Bayiye gelmiş gidip taktıracağım.Bende ümitli değildim ama değişim yaptılar2015 yılinda özka ön çeker lastik aldım 500 saatte lastik bitti parça parca kat attı sonra starmax aldım baya kullandım aldim yere kesinlikle özka olmasın dedim oda kasti yapar gibi 8 yıllik depo malı lastik takmış özka pişmanlıktır