oyunda platform exception hatası alanlar

Ynt: oyunda platform exception hatası alanlar

biretpit_06 link=topic=23839.msg200722#msg200722 date=1249072344' Alıntı:
ilk bu linkten path indir http://www.giants.ch/mirror/FarmingSimulator2009Patch1.1DE_Retail.exe
sonra oyunu tamamen kaldır oyuna ait bişey kalmasın program files deki dosyalarınıda sil sonra oyunu tekrar kur sonrada bu path ı kur bende sorunsuz herşey
denedim olmadı Lanwirtschafts Simulator yüklü değil diyor bende ingilizcesi yüklü ondan olabilirmi

ne yaptıysam olmadı. yüzde yüz save dosyasından kaynaklanıyor. 1.000.000 liranın üzerinde param vardı. yedek save dosyam var ama bu son oynadığımda epey ilerlemiştim. neyse insan çiftçi olsa bile aklını kullanarak zengin olabilir hatta oyundaki gibi araç filoları oluşturabilir.

arkadaşlar ls 09 gold a yeni bi harita yükledim ve platform hatası alıyorum sebebi ne olabir yarıdımlarınız bekliorum

patch 1.1 yükledim crackini yaptım oyuna career dedim ve normali seçtim girerken attı ve unexpected system diye hata verdi

Oyun bendede ingilizce igilizce pack ını nerden bulabılırım _? karış-*-s Yardım edermısınız upload edermısıniz bana _? bim-*s