aga gecmiş olsun... ama unutma bu newhllnd daha cok bırakır seni tarlada tapanda bence elinden cıkarmaya bak. yaw nasıl bi mühendislik anlayışı var birkere arızalanmıya görsün arkası kesilmez.AYNEN bende nadas yapıodum td 85 d 2004 model daha 1500 saatte birden bi catırtı koptu şanzımandan ses geliyo gittim sanayiye adam dedi bilya dağıtmış şanzımandan 1,5 ayda anca cıkar cünkü serviste sıra var
tamam dedik napalım. motor ikiye bölündü toplandı herneyse nadasları bitirdim... harman vakti ilk tarlamı biçiyorum
ilk buğday dolu remuğu eve götürüyorum ki
bizim şanzuman gene pert 3. vites yok 2. yok boş... o an gözlerim karardı sinirden elim ayagım titremeye başladı,harman vakti milletten traktör dilendim... şanzumanı gene açtık topladık,artık işi dalgaya alıyorum usta diyorum ben her yüz saate bir randevu almak istiyorum
)) demez olaydım
)) 3. defa da dağıttı... artık servisten bıktım kafaya koydum kendim yapacam. çünkü kendim hema dişli fabrikasında bakımcı olarak çalıştım elimden gelir,zaten serviste izledim okadarda zor değilmiş
))) kendim aheste aheste söktüm şanzumandaki tüm dişliler tüm rulmanları söktüm hepsinin yenisi sadece 950 lira tuttu. sonra topladım. motoru çalışır vaziyete getirdim,daha 1 ay oldu sattım gectim. yani kısacası 1500 saatten 1800 saate kadar 3 defa şanzuman açtım... gerisini siz yorumlayın