ömrümü yedin new holland

Ynt: ömrümü yedin new holland

ali_durmuş link=topic=53596.msg560187#msg560187 date=1331491507' Alıntı:
arkasında 4 lü dönerli pulluk vard.ı tarlada çamurdu makina zorladı birde pulluğun yol konumu tarla konumu ayarı vardı. tarla konumunda yolda gidince kötü oldu.:D fazla masraf olmadı 100lira ie kurtarmıştık. traktörde yeni olunca bayi fazla bişey istemedi. :D
;D inşallah bizimkiler dağıtmaz,eğer dağıtırsa da td85 dağıtır herhalde

geçmiş olsun bizimkininde filtreleri şişmiş bugday ekerken boyna istop etyodu. servisi aradık açmadı yenişehirin servisini aradık yarımsaate geldi göttük hallettlr.
0 traktör bu kadar sorunmu açar ya.. eskiden traktör aldınmı 5 10 sene tık demeden garanti kullanırlarmıştı gerçi bizim 640 30 sene bişe olmadı.

servisin telefonun kapalı olması handikap ama en azından müşteri hizmetleri bölümüne 1 tane usta koysalar ve ondan bilgi alınsa.çokmu zor.
çok geçmiş olsun.insanın parasıyla,malıyla rezil olması böyle bir şey.Allah sana ve kimseye böyle bir durum yaşatmasın.

biz ciftcilerin pazar tatili olmadığı icin servislerimizinde öyle bi lüksü olmaması gerekir en azından telefon ile yardım edebilirler

gökoğlu link=topic=53596.msg560481#msg560481 date=1331503278' Alıntı:
bir NH kullanıcısı olarak td95 mi,
td 95 şi görünce dön arkana bakmadan ama hiç bakmadan kaç mümkünse hiç bakma..

Geçmiş olsun kolay gelsin..
O kadar kötü yani :)

yaw bu newhollandın en sevilmeyen traktörüde td95 herhalde :) bi ki$ide cok iyi ben memnunum demiyo .. demek herkesin ufak tefek sorunu oluyo bu motorla ..

ydincbayram link=topic=53596.msg560517#msg560517 date=1331504880' Alıntı:
O kadar kötü yani :)

kötü demiyelimde; sorunu hiç bitmiyor,
diğer seriler dehşet tt60, 65 td75, td 80, 85 bunlara hiç birşey diyemeyiz, bu saydıklarım sınıfının en mükemmelleri...ama td95 ' şe gelince bir eksiklik var, ne bileyim..
Bende amcamdan biliyorum 4 sene kullandı dayanamadı sattı, NH ' nin T serisinden aldı rahat şimdi benim gibi... .......No problem.....

gökoğlu link=topic=53596.msg560545#msg560545 date=1331507805' Alıntı:
kötü demiyelimde; sorunu hiç bitmiyor,
diğer seriler dehşet tt60, 65 td75, td 80, 85 bunlara hiç birşey diyemeyiz, bu saydıklarım sınıfının en mükemmelleri...ama td95 ' şe gelince bir eksiklik var, ne bileyim..
Bende amcamdan biliyorum 4 sene kullandı dayanamadı sattı, NH ' nin T serisinden aldı rahat şimdi benim gibi... .......No problem.....
;D

sağolun akşam fabrikaya mail attım fabrikadan bi yetkili veya mühendis yönlendirin bana diye ama cevap gelmedi daha abim servisi aramış yolda geliyomuş şuan bakalım ne olacak aksilik motor tarlada ve akşam yağmur yağdı

arkadaşım geçmiş olsun benimde 398 in ön takımı kilitlemişti kasımda anızları sürürken 9 bin liraya mal oldu

arkadaşlar serviste hikaye bi yerde benim motor çift sürerken durdu birden az ileri azda geri gidiyo sadece ustayı aradım dedimki usta böyle böyle adam dediki ileri zor ettir bende yaptm kıt diye bi ses geldi motor hiç gitmiyo usta dedim sıçtırdın motorun agzına adam dedi ki ne bileyim kardas öyle oldugunu dedi sonra motoru cekerek götürdük içerdeki pulları falan un gibi ettmiş dişliler 1500 tl harcadım ustanın yüzünden içerdeki mahruti dişlilerini tutan 25 mm lik bi pim var o düşmüş kuyruk mili ne takılmış ileri zor edincede kırmıştı ustada 700 tl aldı yedi bitirdi beni içimden ne kadar sövdüm ama ne fayda

arkadaşlar hiç bir servis pazar gunlerı calısmak zorunda değil.Ama telefonlarını kapatmaları gercekten sacma en azından kişiye bilgi verilir ve bi şekilde bilgi verirler gecmiş olsun hocam son durum nedır

yenikentli123 link=topic=53596.msg561167#msg561167 date=1331574197' Alıntı:
arkadaşlar hiç bir servis pazar gunlerı calısmak zorunda değil.Ama telefonlarını kapatmaları gercekten sacma en azından kişiye bilgi verilir ve bi şekilde bilgi verirler gecmiş olsun hocam son durum nedır
son durum bugün servis geldi ön tekerlere giden şaftın bilyası dağılmış o kilitlemiş değişti