Ynt: OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI
bantun111 link=topic=80307.msg955309#msg955309 date=1420816280' Alıntı:Kardeşim okumak ayrı koyun güdmek daha bir ayrı evinde avlunda çiftlik hayvancılık sütçü inekçiliği yapması başka birşey hepsinin iyi yanları var Hocam dünyaya 1 kere gelip şu zihniyet e bakmıyorum bakanlarıda birşey demiyorum 18-20 yaşında içecek gezecek yiyecek vs 25 yaşına kadar devam edicek süreç sonrasında hayata atılacak Belki asgari ücretle veya sözleşmeli memur olup Maaaş almaya başlıyaack 1-4 bi zaman sonra aylık yetmeyecek ve babasından yediği paralar aldıgı telefonlar gittiği mekanlar bu seferde ekonomi dönmeyecek belki evli is hanımı da çalışır çifter maaş alıp geçinip giderler fakat öyle yüksek vs zor durumlarıda olur taksitler artar vsvs 36 ay a 20 bin e 30bin e araba veya 60 a a taksit yaptıyorlar bu seferde maaşdan düşüyor bu sefer ihtiyaçlarda daralma oluyor benim demek istediğim okuyacaksa 18-20 YAŞINDA
GEZMEK DİĞİLDE SÜREKLİ AMA SÜREKLİ ÇALIŞIP TIP OKUYUP VEYA YÖNETMEN SANATÇI ARTİST yetenek Varsada bunları olsun Bunlar zorlugu Var şöhret olanlara Sorabilirsiniz araştabilirsiniz BASIN YALANLAR DOLANLAR DAHA ÇOK SAYARIM Ama deliler gibi Çalışıp Tıp hakim savcı olabilenler varsa okusun Artık onlar bile işten Meslekten atılıyorlar DEVLET DEVLET OLMAKTAN ÇIKTI hocam onun için ben tavsiye etmiyorum tabi bu imkanları varsa etmiyorum ha hiç yeri damı çiftliği boş arsası ekkn trakötkr ekipman vs Hiç bir durumu olmayan birisi OKUSUN VAR GÜCÜ İLE DURUMU OLANLAR YERİ SAPI SAMANI OLANLAR TAVSİYE ETMİYORUM YUKARIDAKİ ARKADAŞTA BİR ZAMANLAR MİLLET E MUHTAÇTI ŞİMDİ İSE ONA MUHTAÇ OLANLAR WAR DEVİR BÖYLE
HESAB I KİTABI AKIL I KULLANANBİLİRSEN ZENGİN OLURSUN
FAKAT KENDİ İŞİNİN PATROUNU OLURSAN KİMSE KARIŞANIN YOK İNSANLARLA UGRASMIYORSUNUZ EKONOMİ DAHA YÜKSEK VSVS HOCAM KONUŞULUR BU KONU HAKKINDA SABAHA KADAR KONUŞULUR
[/quote
şu durumda yazdıklarından anlayabildiğim senin yaşın bayaa bir gençsin. okuyana da mana bulmaya başladın inşallah bu düşüncelerini 20 yıl sonra da korursun.
o gösterdiğin örneklere pek katılmıyorum.bizim buralarda bir veteriner abimiz vardı. bir gün bakmış hayvanlarında salgın hastalık peydahlanmış. bütün hayvanlarını ve birikimleri heba oldu. Allah kimseye vermesin.
sana yazılacak o kadar çok laf varda Allah yolunu açık etsin.