gomşuyla kapışırsınız artık bakam rampa performnsları nasıl. man derseniz hiç unutamadığım bir olaayı anlatayım bundan 4-5 sene evvel falan evin önüne perde beton atmak için kum istemiştik fazla olduğu için adamlar ta ocaktan getirdi adam aradı yola çıkçam yol nasıl diye sordu bizde rampa dedik. rampa ama düz yerlerde v ar tabi. tamam dedi aradan vakit geçti baya anayoldan yukarı rampaya sarmış ilk köye gelmiş aradı bizi abi gliyorum yoldayım dedi köyü geçtim dedi bizde bi 15 dk ya geli dedik aradan 15-20 dk geçti kamyonun sesi duyulmaya başladı mezarlığın karşısına karşılamaya gittik bekle bekle bekle kamyon yok gürül gürül ses var
babm dedi ben yavaş yavaş gideyim tamm dedim ben döndüm kümese mi ne girmiştim tam yyarım saat sonra gelmişler adam abi böyle olduğunu bilsem sararmıyım bu kadar demiş ödüm koptu demiş
normal yem kamyonları şuan 3232 fordlar 20 ton yemle anca çıkarkan adam 41 küsür tonla çıkmış evin yanına beton üstüne bira dökmüş adam betonu ortadan ikiye ayırmış devasa bi kum yığınıydı
sonra o 41 tonu beton harç yaptık 2 senede duva*-*0 kız-*sw demek istediğim man böyle bişey adaşıma katılıyoorum