Ynt: Nh T6020 İle Tarla Keyfi
guzel kardeşim konyalıya iş ögrettiğimiz yok herkesin bildiğide malıda işide kendine bizde bi laf var ' ' yalım varsa karnıma çulum varsa sırtıma ' ' kımsenın malının kımseye faydası yok ben konyanın toprak yapısından dolayı fazla derın surum gerektırmeyen yerlerde normalınden fazla soku kullanabıldıklerını bızım topragımızın zor oldugu ıcın 5 li 14 lü pulluk kullandığımı anlatmak ıstedım ama sen işi iddaya dökmuşsun konyalı arkadaşlar ne demek istediğimi anladılar senden başka kımse olumsuz bişey yazmadı sen herhalde tam okumadın olsun canın sağolsun doğru anlayan arkadaşlara ben kurban yanlış anlayanlar kendileri bilirler.Ayrıca buyuk yerde herkesin gelişmiş aletlerle çalıştıgı yerdemi bu işi yapmak kolay yoksa bızım memleket gibi fazla gelişmemiş yerde öncü olup kımsenin yapmadığı işleri yapıp öncü olmakmı kolayilotoro link=topic=40235.msg372015#msg372015 date=1301863936' Alıntı:arkadaşım sen konyalıya tarım ögretme yaptıgın tarlayla hersey meydanda insanda biraz simetri olur be hem konyadaki tarımı çogu kişi yapamaz bütçesi müsait degildir ektilermi 2000 3000 dönümden bahsederler kullandıkları makinalar en son teknoloji sende laf diye konusuyosun