Geçenlerde Td yerine John Deereyi alın deyince kızmıştı birileri. Almayın şu New Hollandları yazıktır günahtır.
Evet bende öyle düşünmeye başladım [emoji3]Abi toplantıdaki ikramların bi kismini senden almışlar gibi geldi bana . Servis dedinmi düşüneceksin girmeden önce servise göre rakamlar normal.
Bende l95 vardı ayna mahruti ve yağ pompası değişimi yapmıştım hepsi 80.66 parçası aynı birebir uyumlu demek ki fabrika elinde ki parçaları ziyan etmeden yeni çıkan modellerde de kullanıyorAslında kendiniz cevabı iletinizde vermişssiniz. 5120 deutz mazisi same silver 110... ikiside 100 hp üzeri.
8066 ile Td110 nasıl olurda aynı malzemeleri kullanır? Hiç bir fark yoksa hp farkı var tork farkı var. Td110 alan adam 5/14 pulluk takar bizim bölgemizde, 8066 olan max 4/12 li pulluk takar. Değişen parçalar okadar fazlaydı ki isimlerini tutamadım aklımda, servise gittiğimde sizlere 8066 ile ortak olan noktalarını tek tek atarım.
Bende otelde nasıl olsa parasını bizden çıkartıyor diye yedim de yedim [emoji1][emoji1][emoji1]Abi toplantıdaki ikramların bi kismini senden almışlar gibi geldi bana . Servis dedinmi düşüneceksin girmeden önce servise göre rakamlar normal.
Bu iyiydi usta. Tebrikler [emoji23] [emoji23] [emoji23]Bende otelde nasıl olsa parasını bizden çıkartıyor diye yedim de yedim [emoji1][emoji1][emoji1]
Takviye 2 diye gitmişiniz ama yanlış okumadıysam fren balataları 3 4 tane dişli hidroliklerin gömlek piston şanzıman yağı antifiriz ayna mahruti dişli hep değişmiş parçalar pahallı olabilir ama çok sayıda da parça değişmişTakviye 2. Viteste atma sorunuyla götürdüğüm traktöre serviste 9000 TL hesap çıkardılar sizce bu normal mi? Uzun uğraşlar sonucu 500 TL indirim yaptılar şaka gibi ya
2000 tl işçilik yazmıslar yazık günah be 13 yıllık servisimden son derece memnunum servise gidince senin faturayi gostercem o ne diyecekTakviye 2 diye gitmişiniz ama yanlış okumadıysam fren balataları 3 4 tane dişli hidroliklerin gömlek piston şanzıman yağı antifiriz ayna mahruti dişli hep değişmiş parçalar pahallı olabilir ama çok sayıda da parça değişmiş
Benim fren koruklerini 400tlye dehistirdilerFren balataları 520 TL fren körüğü 100 tl
2000 işçilik gayet normal bir sürü işlem olmuş sadece parçalar da biraz pahalılık var2000 tl işçilik yazmıslar yazık günah be 13 yıllık servisimden son derece memnunum servise gidince senin faturayi gostercem o ne diyecek
Sen 900 tl ye yaptırırken pahalı değildi demi[emoji4]Çok fazla yazmışlar yok böyle bi fiyat işçilikte fazla..2000 işçilik gayet normal bir sürü işlem olmuş sadece parçalar da biraz pahalılık var