Servise götürüyor sanırım orda nalbant çokIlk çıkım 90lık tan aldıydı pek şikayetini duymadıydım ama hararet yaptirmislardi heralde ama bu td 110 kadar yanmamıştır rekorlar için bile 5 kere gitmiş babası öyle diyordu
Servise götürüyor sanırım orda nalbant çokIlk çıkım 90lık tan aldıydı pek şikayetini duymadıydım ama hararet yaptirmislardi heralde ama bu td 110 kadar yanmamıştır rekorlar için bile 5 kere gitmiş babası öyle diyordu
Arkadaşlar marka fanatikliği asla yapmam. İtalyan yapımı New Hollandâla yerli üretim New Hollandâı yan yana çekip karşılaştırdık; renk ve kaporta şekli haricinde aralarında uzaktan yakından hiçbir benzerlik yok. N.H tavsiyemde ithal olanlardan bahsediyorum. Ülkemizde fabrikası olduğu için parça ve servis kolaylığı. Hoş yeni model olanlar için onlardan da anlayacak usta sayısı her bölgede nadir.
Dövizler yurdumuz da kalsin!Türkiye de Türk işçisinin emeği olduğu traktör almak lazim,bence bu hepimiz için faydaliTDD yi boşverin, kubotaya bakın siz.
Abi bu konuda sana katılmıyorum bin bir emekle çamurun ,yağmurun , soğuğun içinde kazandığımızı sırf yerli diye kalitesiz mallara yatırmak bana mantıksız geliyor artık.Dövizler yurdumuz da kalsin!Türkiye de Türk işçisinin emeği olduğu traktör almak lazim,bence bu hepimiz için faydali
Bu yoruma çok şey denebilir ama yeri burası değil, susuyorum. Bu yorumun hemen altına mantıklı bir cevap verilmiş zaten, o şimdilik yeter.Dövizler yurdumuz da kalsin!Türkiye de Türk işçisinin emeği olduğu traktör almak lazim,bence bu hepimiz için faydali
Tabi ki yerli ürüne rakabet ve kendini geliştirmesi için ithal mal alınacağı tabii dir.Dövizler yurdumuz da kalsin!Türkiye de Türk işçisinin emeği olduğu traktör almak lazim,bence bu hepimiz için faydali
Yok abi aciliyet yok Ama bu şekilde giderse fiyatlar dahada artacak sanki, 2018 yılında aldığımız 10 metreküp yem karma 45.000 şuan 65.000Traktöre acil olarak ihtiyacınız yoksa paranız cebinizde dursun kafanız rahat olsun derim.Şu anormal ötesi fiyatlarla traktörde alınmaz, evde alınmaz, arabada alınmaz.Ekonomistlerde uyarıyor nakit paranız varsa cebinizde dursun yatırım yapılacak zaman değil diyorlar.Td 90 kullanıcısıyım deposu günlük 667 tl ye doluyor anamız ağladı.Gemiciği olan hiçbir zengin yatırım yapıyor mu hepsi dolar aldı pusuda bekliyorlar...
Abi şimdi 250 dekar arazimiz var bize ait geçen senelere baktığımızda ektiğimiz alanlar sürekli değişiyor yani arazi bulsak 500 600 dekar işleyecez belli olmuyo ve de müteahhitlik yapabiliyoruz özellikle Ekim ve Balya traktör büyürse dahada artarSize naçizane tavsiyem şu olur eğer araziyi artırmayı filan düşünmüyorsanız ithal traktör size pahalı gelir. Gereksiz maliyet olur yani. Ben sizin yerinizde olsam 3085 , 3095, 3105 phantomlar, temiz bulunursa L95, 398 gibi tutulan piyasa traktörlerinden alırdım
Abi Haşmeti bilmiyorum araştirmadim bakicam ama uymaz gibi yerli üretimi destekleriz ama biz arazimizi işledikten sonra başka yerleride suruyoruz kendi toprağımız orta derece sertliği flan ama başkasının tarlasına bir gidiyoruz sert kıraç çok zorlanıyor mecburen arkadaki ekipmanı küçültüyoruz bu seferde zaman kaybı yaşıyoruz aynı zamanda mazotAl bitane 2.el haşmet yeterli olur frenler çok hoş tıs tıs havalı fren
Haklısın abi boşuna dememişler yerli mali yurdun mali herkes onu kullanmalı..imkanlar ve bütçe meselesi avrupa traktör almak, zaten şu zamanda euro fırlamış ancak yerli traktorlere güç yeter çiftçinin hali ortada kazanç yok girdiler fazlaDövizler yurdumuz da kalsin!Türkiye de Türk işçisinin emeği olduğu traktör almak lazim,bence bu hepimiz için faydali
Haklısın abi boşuna dememişler yerli mali yurdun mali herkes onu kullanmalı..imkanlar ve bütçe meselesi avrupa traktör almak, zaten şu zamanda euro fırlamış ancak yerli traktorlere güç yeter çiftçinin hali ortada kazanç yok girdiler fazla
Haklısın abi boşuna dememişler yerli mali yurdun mali herkes onu kullanmalı..imkanlar ve bütçe meselesi avrupa traktör almak, zaten şu zamanda euro fırlamış ancak yerli traktorlere güç yeter çiftçinin hali ortada kazanç yok girdiler fazla
Satılan her model mi arızalı oluyor sanki? Türkiye nin yüzde ellisi alıyor bu markayı arıza çıkma olasılığı diğer markalara göre fazla olması bu yüzden. Hepsi bir değil alıp memnun olan çok kişi var alıp memnun olmayan da var. Avrupa alan herkes memnun mu onların da arızası oluyordurya arkadaş yerli malı da yurdun malı da..çiftçi kolay kazanmıyor..dünyanın parasını traktöre veriyor iş yapsın rızkını çıkarsin diye alıyor maliyetten kaçmak için adi malzeme kullanıp 1 sene sonra servise götürüp rezil olup kodamanları zengin etmek için almıyor..
Td100d 160 bine veriyorlar facebook'ta birçok bayi paylaşıyor ordaki fiyatlar yüksek yazılıyorTd 110 bluemaster 220.000 ₺
Td 100 205.000₺
Td 90 197.000₺
Td 75 180.000₺
Yerli malı yurdun malı, maşallah bedava şu zamanda. Sudan ucuz...
Satılan her model mi arızalı oluyor sanki? Türkiye nin yüzde ellisi alıyor bu markayı arıza çıkma olasılığı diğer markalara göre fazla olması bu yüzden. Hepsi bir değil alıp memnun olan çok kişi var alıp memnun olmayan da var. Avrupa alan herkes memnun mu onların da arızası oluyordur
Ne alirsan al banane kardeşim new holland bana para vermiyor memnun değilsen almazsin olur biter, kimsenin kafasına silah dayayıp satmiyorlar sonuçta ama bir marka yüzde elliye hitap ediyorsa ve bunu alan kişiler varsa tutuluyor demekkiarkadaş parti sempatizanı gördüm de traktör sempatizanlığı yapan hiç görmedim..ama sayende onu da gördüm...tamam kardeş senin nh bir numara tek kuruş masraf çıkarmaz!!!!!
servise gitsen içi dolu nh...%50 satış yapan diyen çoğunluğu ya bayidir ya da servis çalışanadır..yok sa sen.........