Bak şimdi; TD90 D ye merak saldım iyi mi.
bak gayrı inanmam boşluğuna denk gelmiştir emmi
Bak şimdi; TD90 D ye merak saldım iyi mi.
Kim laga luga yapiyo kardesim benmi senmi?? Sen portakalda vitaminken biz rakıyı sek iciyoduk...Boşver be abi ağzının payını aldı ya şimdi laga luga yapıyo takma kafaya
Ahhahaa guldurdun yine Allah ta seni guldursun.. Senin 5410 diye ovdugun motorda konfor haricinde birsey yok.. Guc desen 0 kalibinin motoru degilki yakit su gibi tukursek patinaj cekiyor...5410 ile tak ağırlıkları eşitleyip.
Gel kocum kapistirmasi bedava... Biz gozumuzle gördüğümüzü konusuyoruz biz balyada 22 23 gaz verirken adam 750 devire takip 15 16 gazla balya yapiyo motor daha sessiz çalışıyor gunluk artirdigi mazotta cabasi [emoji6] [emoji6]İyidir herhalde Nail abi ..... atıyomuş hepsini baksana
Kac tane new holland aldinda cok parca ihtiyacın oldu?? Ikinci husus mf alip 3 4 ay parca beklemektense new holland alirim catir catir veririm parayi yaptiririm seni niye gerdi ki ?? Ban yememde seni germesin...Bilmiyorki parça piyasası var diye satılan en çok traktörün nh olduğunu vede en çok parçaya ihtiyaç duyan traktörün nh olduğunu bu arafa küfürlü konuşma yiycen banı
Ahahana vitamin yazmayi ogrende gel [emoji6] [emoji6]Alkol iyi birşey değildir.. Fitaminleri öldürür mazallah idrak yolu enfeksiyonuna sebebiyet... sonra portakalda fitamin olaydım keşke dersin
Amaan dikkat sandalyenin bacagina felanBu sefer sandalyeden düşüyodum Allah'ta seni güldürsün
Aynen oyle katılıyorum...Yaklaşık 1 hafta şu forumda MF-NH markaları kullananlar arsında geçen gerici diyaloglardan bıktım. NH'da MF'de son derece kaliteli ve iyi markalar ikisininde hakkını vermek lazım önce. İkisininde kalitesi konunda zerre şüphem yok şahsen.
Kısaca:
Kime hangi marka veya özellik daha cazip geliyorsa o marka ya da özelliğe sahip traktörü kullansın abiciğim bu kadar basit!.
Polemiğe gerek yok
Yaa adam hangisini alayim diye sormus olay nerelerre gitmis..
Arkadas fikrini soyle gec Ne anliyorsunuz bu marka kotulemekten..
Victor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahhahaa guldurdun yine Allah ta seni guldursun.. Senin 5410 diye ovdugun motorda konfor haricinde birsey yok.. Guc desen 0 kalibinin motoru degilki yakit su gibi tukursek patinaj cekiyor...
Aha var burda 2014 model intercooler yok adam döne döne intercooler ariyor buldu mu belli degil...
Adaş İslam konu açacaktı resim ve video onda hepsi.Bu gün ben 8-4 çalıştım. Massey ferguson gününe katılamadim. Foto veya video olan varsa paylaşın da görelim. Şuayip yokmu foto?