NEW HOLLAND T5050 VS MASSEY FERGUSON 5430...

Bilmiyorki parça piyasası var diye satılan en çok traktörün nh olduğunu vede en çok parçaya ihtiyaç duyan traktörün nh olduğunu :D bu arafa küfürlü konuşma yiycen banı :D
Kac tane new holland aldinda cok parca ihtiyacın oldu?? Ikinci husus mf alip 3 4 ay parca beklemektense new holland alirim catir catir veririm parayi yaptiririm seni niye gerdi ki ?? Ban yememde seni germesin...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her neyse arkadaslar benim burda massey fergusonu kotulemek gibi bir amacim yok sadece size payınizi verdim... 5400 serisi konforlu motor buna lafim yok ama 80 beygir motora adam 170 180 bin tl istiyor akil isi degil o parayi vermek.. Yada paran vardir verirsin o ayri bir konu... Benim hicbir markayi kotulemek gibi bir huyum yok ama bana laf yapan olursa bende konusurum... Simdi kimin hosuna ne giderse kimin cebine uyarsa kimin aklina ne yatarsa onu kullanir adam.. Ama siz cok kibirleniyorsunuz new holland guzel motor kullaniyorum biliyorum ki övüyorum... O yuzden karalamayı birakin senelerdir ayni seyi yapiyonuz ama new holland in piyasasini yukseltmekten baska bi ise yaramadi yalanlariniz... Benim icin new holland in parcasi bol servis bol parca ucuz piyasa iyi yakit iyi cekis iyi o yuzden ben onu kullanirim herkes kullansin demiyorum ama karalama isini birakin artik.. Turkiyedeki her 2 ciftciden birisi new holland kullanıyor o motorla para kazanıyor ekmek yiyor coluguna cocuguna ekmek yediriyor milletin hakkına girmeyin bi silkelenin...

Yaklaşık 1 hafta şu forumda MF-NH markaları kullananlar arsında geçen gerici diyaloglardan bıktım. NH'da MF'de son derece kaliteli ve iyi markalar ikisininde hakkını vermek lazım önce. İkisininde kalitesi konunda zerre şüphem yok şahsen.

Kısaca:
Kime hangi marka veya özellik daha cazip geliyorsa o marka ya da özelliğe sahip traktörü kullansın abiciğim bu kadar basit!.
Polemiğe gerek yok

Yaklaşık 1 hafta şu forumda MF-NH markaları kullananlar arsında geçen gerici diyaloglardan bıktım. NH'da MF'de son derece kaliteli ve iyi markalar ikisininde hakkını vermek lazım önce. İkisininde kalitesi konunda zerre şüphem yok şahsen.

Kısaca:
Kime hangi marka veya özellik daha cazip geliyorsa o marka ya da özelliğe sahip traktörü kullansın abiciğim bu kadar basit!.
Polemiğe gerek yok
Aynen oyle katılıyorum...

Yaa adam hangisini alayim diye sormus olay nerelerre gitmis..
Arkadas fikrini soyle gec Ne anliyorsunuz bu marka kotulemekten..

Victor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ahhahaa guldurdun yine Allah ta seni guldursun.. Senin 5410 diye ovdugun motorda konfor haricinde birsey yok.. Guc desen 0 kalibinin motoru degilki yakit su gibi tukursek patinaj cekiyor...
Aha var burda 2014 model intercooler yok adam döne döne intercooler ariyor buldu mu belli degil...

Sitede bile örneği var 5410 un adam 398 takımı takıyor çatır çatırda iş görüyo ne boğulma sıkıntısı var nede su gibi yakıt. Onu geç amcamda 5455 var çok ciğerli traktör güç var konfor var dyna 4 te yemede yanında yat verilen parayı hak edermi eder ama ülkemiz şartlarında biraz sıkıntılı çok parası olan biner o ayrı konu.

Bu gün ben 8-4 çalıştım. Massey ferguson gününe katılamadim. Foto veya video olan varsa paylaşın da görelim. Şuayip yokmu foto?