NEW HOLLAND T5050 VS MASSEY FERGUSON 5430...

5430 un çekişi biliyorum fena değil ama t5050 nin cekisini bilmiyorum ama ikisi arasında tercih yapacak olsam 5430 u alırdım. ..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde arkadasa oyle dedik ama anlamadiki... 5400 de dyna otomatik sanziman var t5050 normal... Bence de kıyaslanamaz ama adam anlamadi..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sen td ile kıyaslanamaz dedin avrupa serisi ile kıyasla dedin daha ne dediğini bilmiyorsun dünden beri laga luga yapıyorsun suç bende çocukla çocuk olduk.Muhatabım değilsin.

sen td ile kıyaslanamaz dedin avrupa serisi ile kıyasla dedin daha ne dediğini bilmiyorsun dünden beri laga luga yapıyorsun suç bende çocukla çocuk olduk.Muhatabım değilsin.
Yaa tamam massey cok kaliteli SIKINTISIZ motor o yuzden Türkiye pazarinin yarisi new holland ın... Sen bilmiyormusun mf de dyna sanziman olduğunu o yuzden konfor olarak t5000 serisinden iyi oldugunu... Ama ben lafımin arkasindayim td90d yerli olan serilerin hepsinden guc konfor olarak dhaa iyi... Motorlarin agirliklarini esitlemek sarti ile 5430 u siler atar... Konfor olarak mf daha iyi...
Benim icin bunların onemi yok kapinda 135 lik bile olsa iyisindir Allah motorsuz birakip zalimlere muhtac etmedigi surece... Muhattabin degilsem cevap vermeseydin unutma arkadas td90d yi sormus bende görüşümü soyledim sen gocundun... Eee sende haklisin zirvede olanin pacasindan ceken cok olur... Ben alacagim motorun kalitesine piyasasina yedek parcasina servisine bakarim... Bunlarin hepsi new holland da var bende memnunum... Isteyen istedigini kullansın sidik yarisina gerek yook...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yaa tamam massey cok kaliteli SIKINTISIZ motor o yuzden Türkiye pazarinin yarisi new holland ın... Sen bilmiyormusun mf de dyna sanziman olduğunu o yuzden konfor olarak t5000 serisinden iyi oldugunu... Ama ben lafımin arkasindayim td90d yerli olan serilerin hepsinden guc konfor olarak dhaa iyi... Motorlarin agirliklarini esitlemek sarti ile 5430 u siker atar... Konfor olarak mf daha iyi...
Benim icin bunların onemi yok kapinda 135 lik bile olsa iyisindir Allah motorsuz birakip zalimlere muhtac etmedigi surece... Muhattabin degilsem cevap vermeseydin unutma arkadas td90d yi sormus bende görüşümü soyledim sen gocundun... Eee sende haklisin zirvede olanin pacasindan ceken cok olur... Ben alacagim motorun kalitesine piyasasina yedek parcasina servisine bakarim... Bunlarin hepsi new holland da var bende memnunum... Isteyen istedigini kullansın sidik yarisina gerek yook...

sanmaki sana lafım yok ama konuşup adam akıllı tartışılacak adam değil çocuksun.Sen al nh yi güzel güzel kullan.

Bilmiyorki parça piyasası var diye satılan en çok traktörün nh olduğunu vede en çok parçaya ihtiyaç duyan traktörün nh olduğunu :D bu arafa küfürlü konuşma yiycen banı :D

Bir soru sordum soracağıma da pişman oldum valla :) Param olsa çok tarlam olsa bende massey alırım elbette. Yerli ve iyi diye tümodan konforu iyidir diye nh td90 d bluemaster düşündüm:)

Yaa tamam massey cok kaliteli SIKINTISIZ motor o yuzden Türkiye pazarinin yarisi new holland ın... Sen bilmiyormusun mf de dyna sanziman olduğunu o yuzden konfor olarak t5000 serisinden iyi oldugunu... Ama ben lafımin arkasindayim td90d yerli olan serilerin hepsinden guc konfor olarak dhaa iyi... Motorlarin agirliklarini esitlemek sarti ile 5430 u siker atar... Konfor olarak mf daha iyi...

5410 ile tak ağırlıkları eşitleyip.