New Holland 05.03.2020 Fiyat Listesi

bazı modellerde!! mantıklı (2-3 senelik motorlarda ) ama bazı modellerde üstüne 20 bin değil gidip bankaya 50-60 bin borçlanan var...komşu yaptı ben niye yapmayayım diyor!!!!
Alsınlar beya kimisi böyle seviyor kimisi başka türlü bizden para isteyenmi var, Özkan motor eskidi diyor, Siz keyfi değişimlerden bahsediyorsunuz, tartışacak konu değil.

Çiftçiliği Bu Zihniyet Senin Gibi Düşünenler Batırdı.!!!
Senin Dünyadan Haberin Yok Galiba.
Garibanın Çiftçilik Yapması öldü diyoruz. Sen Anlamak istemiyorsun..
Mevcut Düzen Zengini Daha Zengin, Garibanıda Ameleliğe Yönlendirdi.
Türkiyede Tarım Artık İşletme Statüsüne Terfi etti,Etmek üzere.
Siyaseten Yandaşlık yapıp Mevcut düzene itirazın yoksa sen Amele olmaya Talipsin demektir. Bununda başka izahı yolu yok.
Tuzunuz kuru olunca bol keseden atarsınız tâbi. Sizin amacınız çiftçilik yapmak değil tabiri caizse bağcıyı dövmek

Bir kaç bişey yazmak istiyorum lütfen siyasi algılanmasın eleştiri dir ülke olarak
Şimdi bir ülke düşünün teknolojiye yatırım yapmasın yapsada göstermelik
Bu ülke de insanların çoğunluğu sadece tv den her şeyi öğrensin okumasın araştırmasın sorgulamasın öyle bir ülke yani
Bu ülkenin esnaf kafalı milleti birlik olmaktan korksun devleti sorgulamaktan korksun
Devlet,hürriyet,demokrasi vb. bilmesin
Bu ülkenin vatandaşı betona para bassın sanki ölmeyecek bir göz ev neyine yetmiyorsa
Bu evler 30 mal olsun 200 satılsın hiç cık demesin bankalar var çünkü ömür boyu bir göz ev için didinsin bankaya çalışacak bildigi yok
Bu ülkenin vatandaşları cin malıdan çok yerli malı tutarken birden kâr marjı diye millete dandik ürün satılsın bu vatandaşlar yine isyan etmesin koyun gibi susun
Bu ülkenin vatandaşı doğacak bir eş bulacak çocuk yapacak ve ölecek doğal dürtülerden çıkmaksızın yani tek derdi kapitalizme köle olmak
Buradan tek diyeceğim Stalin denen ibne bizi mahvetti tarihi araştırın demek istediğimi anlayacaksınız
Bu ülkede doğup büyümek şeref duyuyordum ama gel görünki şimdi imkanım olsa basıp giderim
Benim haklarıma resmi olmasada gayri resmi yolla mahveden bu mal vatadaşlar yüzünden doğduğum büyüdüğüm gözümü kırpmadan canım dan vaz geçeceğim vatanımdan soğudum abilerim kardeşlerim emin olun bazı şeyleri idrak edince insalar dan nefret etmeye başıyorsunuz

Son düzenleme:
Bir kaç bişey yazmak istiyorum lütfen siyasi algılanmasın eleştiri dir ülke olarak
Şimdi bir ülke düşünün teknolojiye yatırım yapmasın yapsada göstermelik
Bu ülke de insanların çoğunluğu sadece tv den her şeyi öğrensin okumasın araştırmasın sorgulamasın öyle bir ülke yani
Bu ülkenin esnaf kafalı milleti birlik olmaktan korksun devleti sorgulamaktan korksun
Devlet,hürriyet,demokrasi vb. bilmesin
Bu ülkenin vatandaşı betona para bassın sanki ölmeyecek bir göz ev neyine yetmiyorsa
Bu evler 30 mal olsun 200 satılsın hiç cık demesin bankalar var çünkü ömür boyu bir göz ev için didinsin bankaya çalışacak bildigi yok
Bu ülkenin vatandaşları cin malıdan çok yerli malı tutarken birden kâr marjı diye millete dandik ürün satılsın bu vatandaşlar yine isyan etmesin koyun gibi susun
Bu ülkenin vatandaşı doğacak bir eş bulacak çocuk yapacak ve ölecek doğal dürtülerden çıkmaksızın yani tek derdi kapitalizme köle olmak
Buradan tek diyeceğim Stalin denen ibne bizi mahvetti tarihi araştırın demek istediğimi anlayacaksınız
Bu ülkede doğup büyümek şeref duyuyordum ama gel görünki şimdi imkanım olsa basıp giderim
Benim haklarıma resmi olmasada gayri resmi yolla mahveden bu mal vatadaşlar yüzünden doğduğum büyüdüğüm gözümü kırpmadan canım dan vaz geçeceğim vatanımdan soğudum abilerim kardeşlerim emin olun bazı şeyleri idrak edince insalar dan nefret etmeye başıyorsunuz

Bu ülke yaşanmaktan çıktı çıkıyor ... Ama hala fanatiklik yapanlar var onlara aklım ermiyor .. Biz ne için çalışıyoruz çabalıyoruz ? Kasım ayında Ptt denen kurumdan ayrıldım .. Taşeron olarak Ptt Kargodaydım çalışan herkes borçlu batmış bitmiş köyü yok tek dayanağı orası benim gibi bir kaç kişi kafa kaldırabiliyordu bunlara ... bilirsiniz ki Ptt aşırı yandaş bir kurumdur ben itaat etmedim mobbinglere karşı geldim. Diğer herkesi koyun gibi güttüler ve devam ediyorlar yol parası yok yemek yok çalışmazsan maaştan kesinti ... istet çalış ister çalışma kapı orda diyorlar .. diyeceğim allah garibana bu ülkede yardım etsin . Çok şükür halimize ama çok büyük sıkıntılar herkesi bekliyor.

Bende öyle düşünüyorum , eldeki olan hayvanları kaybetmeyeyim diyorum, bi yandan ithalat sopasını da unutmamak gerek, çok hayvanı olana Allah yardım etsin.
Bu gün boş kasaplık inek satacak olduk. Bir buzağı yaptı, rahimde hava sıkıntısı var, ilaç tedavisi de sonuç verecek gibi değildi.
250-270 kg bandında, orta halli bir hayvan. 26 TL/kg fiyat teklifi verdiler, deri parası, satmaktan vazgeçtik.
2 ay sonra mangal sezonu açılırsa bir ümit, bakaceğiz.

Bu gün boş kasaplık inek satacak olduk. Bir buzağı yaptı, rahimde hava sıkıntısı var, ilaç tedavisi de sonuç verecek gibi değildi.
250-270 kg bandında, orta halli bir hayvan. 26 TL/kg fiyat teklifi verdiler, deri parası, satmaktan vazgeçtik.
Et de mi düştü dana 36 felan olduydu inek oldugu için düşük ama arada çok fark varmış yemede bır haftadır zam geliyor çekilecek çile olmaktan çıkıyor hayvancılık bu ekonomiden bişey anladıysam Arap oluyum ben

Coronodan önce kasaptan sıra bekliyordum son 4 adet , haftada 2 ton et satan kasap ne arıyo nede ben onu arıyorum aldım yemlerini bekliyorum ben ararsam bedava gidecek biliyorum , karkas 37 dana 35 düve besili inek 33 diyorlardı, ssğlık olsun nedek bi transit yem hibe olsaydı iyiydi.

Et de mi düştü dana 36 felan olduydu inek oldugu için düşük ama arada çok fark varmış yemede bır haftadır zam geliyor çekilecek çile olmaktan çıkıyor hayvancılık bu ekonomiden bişey anladıysam Arap oluyum ben
Dana kesim fiyatı 36 TL/kg 'dır.Boş inek kesim fiyatı budur.
TKK süt yemi 80 TL/çuval fiyatı var.3 ay önce 69 TL, son 2 aydır 74 TL peşin çuval fiyatları vardı.

Ne dıyelim abi hayırlısı ya dün biraz düşündüm hayvancı nın işi zor on dana olsa ayda beş bin yer en az sadece yem çarşı karışıyor yavaş yavaş
Tavuk 2 kg yem yiyerek 1 kg beyaz et verir, genelleme böyledir.
1,5 yaşında dana 10 kg kesif yem yiyerek 1,5 kg kırmızı et verebilir.
Yanlışım varsa düzeltiniz.Kırmızı et fiyatları,tavuk eti fiyatına göre düşük değil mi?

Tavuk 2 kg yem yiyerek 1 kg beyaz et verir, genelleme böyledir.
1,5 yaşında dana 10 kg kesif yem yiyerek 1,5 kg kırmızı et verebilir.
Yanlışım varsa düzeltiniz.Kırmızı et fiyatları,tavuk eti fiyatına göre düşük değil mi?
Vatandaş istiyorki 20 tl dana eti olsun ah canım , bitti o işler , şuanda geçen hafta yeme yine zam geldi, besi yemi 80 i geçti süt 90 ı geçti maşAllah korona yemciye uğramuyor et düştü yem çıktı. İlk üretici olmayacan bu ülkede herkes bize biniyor, bizde taşıyoruz , hayırlı geceler olsun.

Dana kesim fiyatı 36 TL/kg 'dır.Boş inek kesim fiyatı budur.
TKK süt yemi 80 TL/çuval fiyatı var.3 ay önce 69 TL, son 2 aydır 74 TL peşin çuval fiyatları vardı.
Hayırlı akşamlar, yeme tekrar zam gelmiş, besi sonu 85 tl, süt 19 -21 markasına göre cp mesela 95 e satıyor bayi, buza büyütme 93 , uğraşma direk 100 tl yapın dedim , el mahkum aldım, son 2 ayda iyi zam geldi şu ortamda dahada gelecek gibi, çarşı uçmuş herşey uçuşta .

Korkutma abi bi dünya borca girdik fidelerde gelmedi nezman gelcegide belli değil korona fena vurdu
Bu kriz de ne kadar borç olursa o kadar iyi senin için avantaj olur çünkü borç aynı kalıcak sattigin mal değerlenecek o yüzden sen şanslı kesimdesin İnşallah fideler en yakın zamanda gelir sıkma canını