Lütfen dikkatli bakin
400 gram o fiyat abi etikettte yazıyorAynı fındıktanmı bahsediyoruz bilmiyorumda , bir hafta önce tkk den yarım kğ paket halinde 40 tl den aldım.
iç fındık olarak imkanı yok bizim ülkemizde 32,90 tl den 1kğ fındık satan yer yoktur.
işin garibide belkide almanyada bizim burdan gidiyordur fındık .
Cemal kardeşim fotoyu büyüttüm kğ bilgisi için ama bi türlü okuyamadım .400 gram o fiyat abi etikettte yazıyor
Rica ederim abiCemal kardeşim fotoyu büyüttüm kğ bilgisi için ama bi türlü okuyamadım .
yazman iyi oldu teşekkürler.
Cemal kardeşim zannedersem tkk dekiyle aynı fiyata geliyor .etiketdeki hesabı 2.5 la çarpınca.Rica ederim abi
Kg fiyatta 62.25 krs galiba ne okunmmuyor
Ama 400 gr oldugu kesin
Birde şu var abi kuru yemişte bizim yediklerimiz elek altı iyiler hep dısarı gidiyorAlmanya'daki de 200 gr, yani kg i 20 euro yani 180 TL
Vay annesini avrupa acina olüyomusya adam 3000 uro maas aliyor,findik yiyemezla bunlar baskana diyekte avrupaya insani gida malzemesi gondersin.Lütfen dikkatli bakinEkli dosyayı görüntüle 56592
Abi fiyat yanĺiş yanlış okumuşumHangisi daha ucuz demek ne maksatta onu bilmek lazım.
bi tarafta kendi ülkemizde yetişen ürün fiyatı
bi tarafta ihraç olmuş aynı ürünün fiyatı.
Sence hangisi ucuzHangisi daha ucuz peki
Germenler ne zamandan beri maaşlarını TL ile alır olduKilosu tr de 80 almanyada 180 tabiki almayada ucuz dimi
Neye göre, kime göre ucuz?Kilosu tr de 80 almanyada 180 tabiki almayada ucuz dimi
Belki tl almak isterler, ne konusuyon hemserim ,80 nere 180 nere ,iki katindan 20 tl fazla ,matematik yalan soylemezGermenler ne zamandan beri maaşlarını TL ile alır oldu